Stackars bocken

Kollade nyss på nyheterna och bocken har redan blivit utsatt. Några hade kommit fram och erbjudit vakterna 50 000 kr om dem lämnade bocken en stund och då skulle det komma en helikopter och ta bocken och flyga den till Stureplan. Hallå eller, bygg en egen:P


Kallt

Dem senaste veckorna har det varit kallt i Gävle. Jätte kallt, minus 50.....


Kass

Hej hopp!

Jag vet att jag har varit usel på att skriva här och kommer troligtvis vara det en vecka till. Har så himla mycket att stå i nu med skolan och det finns inte direkt något roligt att skriva då.


Snart får jag i allafall träffa mina tjejer och ha roligt med dem som vanligt.


Det går inte alltid som man har tänkt sig...

Men då blir det bara ett extra skratt!

 

 


Idol

Här händer det inte mycket. Det bara snöar och snöar och snöar.
Mår lite krassligt idag, lite ont i halsen och lite snuvig. Så jag tänkte hålla mig inne idag och bli frisk till imorron. Sanna kommer och håller mig sällskap idag så det bli att kolla på idol.

Det var allt jag hade på hjärtat idag.


En bra onsdag

Jag trodde inte detta skulle bli någon bra onsdag eftersom jag missade att boka cirkelfysen så när jag skulle boka var det fullbokat. Jag klarar mig knappt utan den...men idag har ändå varit en bra dag.

Upp klockan 7 och tvättade och kors i taket, inga incidenter i tvättstugen den här gången! Sedan kom gruppen och vi försökte göra lite nytta vilket blev mer onytta. Vi svävade ut lite på fel håll hela tiden.

Efter det gick jag till Jonas och gav massage, sedan bjöd han på kaffe och lussebulle (har fått lära mig att det är skillnad på lussebulle och lussekatt. Har alltid trott att det är samma sak. Men lussekatt är sån där skruvad bulle och lussebulle är en vanlig typ kanelbulle fast med vanilj i.) Jätte smarrigt i allafall. Sen var det min tur att få massage vilket verkligen behövdes. Jonas gav igen och det kändes. Efter det visade Jonas sin nya leksak, en "skateboard" till PS3. Den var jag ju såklart tvungen att testa och det var asroligt och svårt. Vi körde en tävling där hör och häpna det blev lika. Men någon måste ju vinna så vi körde en omgång till och då vann dock Jonas. Men jag ska öva sen ska jag slå han.

En annan rolig grej är att jag har fått jobb, som idrottsledare. Det kommer bli tufft men jag ser verkligen framemot det!

Snart är det dags för Greys. Bäst jag intar rätt ställning i soffan....

Innebandycoachen goes idrottsledare