Fredagsmys

Försöker göra mig till lite i kväll ;)



Lyx

På fredagar får man lyxa till det med latte i skolan medan man diskuterar tobak på blackboard!

Tji fick jag

Idag medan jag och Sara väntade på träningen så sa jag: Tycker du inte jag har fint nagellack idag?

-Jo men hade du inte det i går också?


Haha älskar kommentaren. Måste vara ovant att se mig med samma färg två gånger i rad.


Men gud

Virrepannan är i farten igen. Skuttade hem från träningen idag för jag tyckte att den gick så bra. När jag går förbi Östers närlivs som ligger 50 meter från min port kommer jag på att jag glömde cykeln på träningen...jippi. Men jag orkade inte gå tillbaka och hämta den så jag håller alla tummar jag har att den står kvar där imorgon när jag hämtar den!

Har packat en massa idag med. Fast det syns fortfarande inte att jag har packat något. Har ju galet mycket grejer. Har man en mamma som kallas för FixarRosie så förstår ni varför jag har så mycket grejer. Det är inte direkt jag själv som har samlat på mig allt detta:P

Är det någon som behöver ett soffbord? Ej fungerande symaskin? Stekpanna? Gardiner? Ljusstakar? Ja då har jag, det är bara att säga till! Ni kan fråga om vad ni vill för jag har säkert det också:)

Upp och hoppa

Segt att stiga upp idag med. Tur att bror min ringde och ville ha pratsällskap till jobbet. Det var lättare att vakna till liv då och helt plötsligt hade jag till och med kommit ur sängen:)

Nu är det frukost och laddning för en heldags plugg för att sedan dra vidare till friskis och svettis på ett cirkelfyspass.

Tung dag

Gud vilken tung dag. Har inte fått någonting gjort idag fast jag hade tusen saker som jag var tvungen att göra. Har lyckats tvinga mig att kolla igenom föreläsningen på blackboard och jag blev precis klar. Försökt påbörja att skriva uppgiften som ska in på torsdag morgon, vilket inte har gått så bra. Har faktiskt varit och handlat, vilket inte heller gick så bra då jag glömde att handla en massa. Ska snart i väg och träna boxning med Sara och det kan jag ju alltid hoppas på att det går bra men det är inte säkert, för jag har en grym träningsvärk i mina ben från i fredags. Har idag gjort av med massor med pengar också. Bokat resa till Kiruna över påsken. Ska äntligen få se frugans hemstad:) Jag hoppas det är snö kvar så jag får se det riktiga Kiruna.

I fredags var jag och fikade med Erica och sedan var jag på fest hos Emil och Therese. Lördagen blev det inte många knop. Tim ville ha pannkakor och jag ville ha potatismos. Tim vann..... och på kvällen blev det bio, En gång i Phucket. Helt okej film faktiskt:) På söndagen fick jag mitt älskade potatismos:)
Hade lite ångest i går kväll när jag gick och la mig att jag nästan inte varit ute men jag skyller på att det varit för kallt:P

Imorgon får jag helt enkelt ta nya dag. Känner på mig att morgondagen kommer bli en bättre dag!