Ny dag....

En vecka utan att ha något att göra.... Det tär på mig!
 
Men idag har jag som mål att lägga upp ett nytt uppvärmningspass inför kvällens cirkelträningspass!
 
Lite sol och bad hade ju inte varit helt fel just nu.....

Jobb, ja tack!

Jag blir så inspirerad när jag sitter och letar jobb och vill ha allihop. Direkt börjar jag fantisera och känner att jag skulle och vill använda all kunskap som jag nu besitter. 
 
Varför ska det då vara så svårt att få ett jobb. Personligen känner jag ju att jag har så himla mycket att ge till alla människor där ute men varför kan inte någon arbetsgivare inse det! :) 
 
Mitt största problem ligger nog i att jag inte skriver så bra, antar att CV och personligt brev är det viktigaste, för utan det kommer man inte ens till en intervju....
 
Väl där skulle det nog gå himla bra för mig :)
 
Nåväl jag ska inte gnälla, jag är ju en nybakad hälsopedagog. Och att ha varit utan jobb en vecka är nog vad man får räkna med :) 
 
Men som sagt, jag vill bara ut på arbetsmarknaden och börja arbeta med allt det jag har lärt mig under tre år! Det finns så mycket som jag skulle kunna göra och som jag skulle kunna erbjuda! Ta mig! Ta mig! Ta mig!
 
 
Nehepp, än så länge får jag leva upp till mitt liv som hemma fru, dags för hushållssysslor!
 
Och förresten idag är det en speciell dag! Jag och Tim har varit tillsammans i 1 år nu!
 

Uppsatsen är klar!

Jag behöver inte längre producera tusen sidor varje dag. Behöver inte läsa 14 olika böcker varje dag. Så himla skönt!!
 
Igår var dagen då examensuppsats skulle in. Jag cyklade till skolan klockan åtta för att ha god tid på mig att ändra det sista och skriva ut uppsatsen. När jag kommer till skolan ligger hela nätverket ner vilket betyder att internet, skrivare och hemsidan inte fungerar. Så ringde Jonas och så cyklade jag hem igen och så möttes vi hos mig för att skriva ut här i stället. När vi väl ska skriva ut inser jag att min svarta färg i skrivaren är slut! Bråttom som det började bli åkte vi till Jonas istället i hopp om att skriva ut. Där blev utskriften randig. Så vi tog vår sista livlina och ringde Jonas mamma och bad henne skriva ut på jobbet. Vi satte oss i bilen och åkte dit som var en bit utanför Gävle. Tillbaka till skolan för att lämna in men då finns det inga parkeringar så vi cirkulerar runt på parkeringarna i hopp om att någon ska köra ut. Till slut, efter att ha kört som en galning, hittade vi en plats. In på skolan och lämnade in uppsatsen...Puh, vi hann. 
 
Vi gick in i bibblan för att se om några klasskompisar satt där och till vår stora förvåning inser vi att nätverket fungerar igen. Efter en superhetsig morgon fungerar alltså nätverket och vi hade lugnt kunnat sitta i skolan och ändå hunnit skriva ut!
 
Nåväl... 
Nu ska jag endast granska någons annans uppsats.. Piece of cake....nästan..elller inte..