Nono

Upp som en sol ner som en pannkaka... Är så trött på det...
 
 

Löp

Hur svårt kan det vara att få rutin på den där jävla träningen. När jag väl är och tränar så jävlar tränar jag. Och när jag väl tränar då njuter jag till 1000! Men att ta sig iväg är bland det svåraste som finns just nu! 
 
Idag lyckades jag i allafall pallra mig iväg och då sprang jag 8km varav 3km intervaller. Jobbigt men skönt. 
 
Nu har jag i och för sig fått skoskav men det är ju en världslig sak som Karlsson på taket skulle ha sagt!
 
 
Börjar få lite hemlängtan till familjen nu. Det ska bli skönt att få åka dit över påsken. Kanske just därför som jag får längtan, när jag väl har bokat resa ner dit så får jag hemlängtan ett par veckor innan resan, men sällan annars. 
 
 

Kitchenaid

Jag älskar att baka för er som inte visste det :) 
 
Och jag har alltid velat ha en Kitchenaid men dem är ju så fruktansvärt dyra. Så jag bestämde i somaras att när jag får min första riktiga lön då ska jag köpa en Kitchenaid för pengarna men jag har nu insett att min första riktiga lön som hälsopedagog kommer att dröja!
 
Jag får nog vänta enda tills sommaren.....men det kanske är lika bra för jag vet ändå inte vilken färg jag skulle välja :P 
 

Solen

Varför kan det inte vara sol alla dagar. De dagar det är sol mår man ju så mycket bättre. Jag blir så glad och energin sprudlar. 
 
Efter misslyckandet med 3 mil under februari månad ökar jag till 4 mil under mars månad. Anledningen till att jag misslyckades var ju faktiskt pga av förkylning, hade jag inte blivit förkyld hade jag lätt klarat det. Jag hade ju vara 5 km kvar när det var 9 dagar. 
 
Så imorgon blir första passet på den här månaden och jag har ju endel att ta igen eftersom jag inte tränat på nästan två veckor. 
 
Snart blir det till att åka och handla för veckan. Det blir enchilladas, bakpotatis med räkor, quinoasallad och färskostgratinerad fläskfilé. Sen till helgen kommer Tims familj, hans mamma fyller 50 så det blir kalas för henne hela helgen. 
 
Men ikväll blir det jobb med lite cirkelträning. Längtar tills de nya grejerna kommer på jobbet så jag kan hitta på lite nya mer utamanade övningar :)
 
Veckan i övrigt ser lugn ut än så länge, inte skärskilt mycket planerat :)  Men man vet aldrig:)

Å, i onsdags kväll när jag kom hem från jobbet stor min underbara karl och bakar kardemumma bullar till mig. Han vet minsann hur man charmar en kvinna:)