Ingenting blir ju gjort

Att vara mellan två jobb är minsann inte en frid och fröjd. 
 
Jag är glad att träningen flyter på i allafall men livet... ja herregud.
 
Att söka jobb tar ju så grymt lång tid, idag satt jag mellan 9 och 12. Och sen nu en stund på eftermiddagen. 
Sen åkte jag och Tim och handlade. Efter det släppte jag av honom hos Emil så dem kunde plugga och då tänkte jag att jag åker hem och baka en kaka. Jo tjena, har det blivit någon kaka, NEJ. 
 
I och för sig så kom Jonas över på lite kaffe istället och gick nyss, men nu har jag ingen lust längre. 
Nej det är ju just det att få lust till saker och ting. Vädret gör ju inte saken bättre, hade man fått se solen lite så hade livet varit så mycket enklare :)
 
Öppnade posten förut som kom idag, hade fått återbäring från Coop, hela 11:- Så nu skulle man kunna säga att jag är rik! 
 
Dock förlorade jag dem och lite där till när jag öppnade nästa kuvert och insåg att jag inte köpt "tillräckligt mycket" på H&M för att få medlemskapet gratis... Kanske ett tecken på att man inte behöver ha ett H&M kort:P 
 
Ja detta härliga inlägg har tagit mig minst 15 minuter att skriva. Anledning? Jag har ju för fasiken inget vettigt att säga! :) 
 
Väldigt intressanta punkter jag hade att ta upp
  • Jobbsök 9-12
  • Handla 12-14
  • Jonas besök 14-16.30
  • Öppna post 16.30-16.35
  • Bloggen 16.55

Nyhetsmorgon

Sitter och kollar på nyhetsmorgon och det är ett helt hav av blommor där idag. En florist var och pratade om blommor och han hade med sig massssa med tulpaner. Tupaner är så fina! Det fanns bland annat cerisa och lila! 
 
 
Idag ska jag träna, träffa Ida och sen vara kontakt person.

Träningsmål

Det där med mål är svårt tycker jag. Förut har träning alltid varit så givet för mig men i höstas kom jag av mig. Uppsatsen tog väldigt mycket kraft och ork samt att jag jobbade två gånger i veckan på fritidsgården och träffade hon som jag är kontaktperson för. Det blev helt enkelt för mycket och träning fick lida....jag med:P
 
Och nu tycker jag att det har varit jättesvårt att komma igång så vid nyår satte jag upp ett mål som är ett långsiktigt och det var att träna 150 pass under 2013. Vilket blir ungefär 3 gånger i veckan. Det låter ju väldigt rimligt, som att det inte är så svårt att uppnå med tanke på att jag brukade träna 4-5 gånger i veckan förut. Men att få ihop 3 pass är vissa veckor svårt ändå, just för motivationens skull. 
Skulle jag bli sjuk en vecka eller två veckor, är det väldigt mycket att ta igen trots att året innehåller väldigt många veckor. Än så länge ligger jag i fas men vi har ju bara gått in i februari:) Jo just det ja, promenader räknas ej som träningspass, svett svett svett ska det vara!
 
Jag har iallafall satt upp ett litet delmål i februari månad också. Eftersom jag inte har sprungit några längre rundor (förutom en gång) sedan i somras så har jag satt som mål att springa 3 mil sammanlagt under februari. Det blir ungefär 3-4 km ett par gånger i veckan. Nålväl vi får se hur det går med den saken. Har bara 2,4 mil kvar ;)
 
Med det delmålet tänkte jag att när marsmånad kommer är snön borta och jag kan i stället förflytta min löpning till utomhus (hatar att springa på löpband) och då lägga upp fler mil som mål. 
 
Så nu vet ni att jag behöver lite pepp emellanåt :) 
 
Någon som har mer förslag på utmaningar?!

Söndag...

Eller? Knappt så man vet vilken dag det är längre.
 
Idag är det iallafall jobb på fritidsgården men det är först ikväll så jag måste komma på något att förgylla hela dagen med. Det kanske bli en promenad i solskenet, och sen måste jag komma på sista uppvärmningslåten. 
 
På måndag kommer frugan hem igen så då ska hon få förgylla mina dagar!

Gruppträning

Det där med gruppträning är ju egentligen min grej. Gym är inte så himla upphetsande men jag gör det ändå. 
I allafall så, jag har en poäng alltså :P 
 
Sen jag bytte gym har jag inte kommit in med gruppträningen på det nya gymmet. När jag bytte var jag supertaggad på alla nya roliga pass som fanns att välja på men när jag väl går på pass så är det inget som jag fastnar för. Jag känner mig trött under hela passen och kommer inte igång. 
 
Idag var jag på stepstyrka och äntligen trillade poletten ner varför jag inte tycker om det nya gymmet, dem har inga lampor i taket i gruppträningslokelerna. Några fjuttiga på väggen, så när man stiger in i lokalen är det dämpat ljus, jag skulle lätt kunna somna där om jag bara la mig ner. Hur taggad blir man då på att träna. 

Mitt förra gym kunde jag komma trött men blev pigg eftersom det var ljust och känns som mitt på dagen. Men här kommer jag aldrig igång eftersom det inte är upplivande ljust. Usch, blir irriterad för jag kan inte vara den enda som har tänkt på detta eller som känner som jag?! Passen är ju säkert roliga men man har ingen energi i skummet.
 
Tror minsann jag ska klaga lite :)