lalalala

Förra veckan hade vi grupparbete.

Jag offrade mig för gruppen.......


F*ck

Jag har haft världens mysigaste eftermiddag med Sara. Men när jag kommer ut och ska cykla hem upptäcker jag att jag har fått punktering. Det förstörde hela min dag........ Tänker sura resten av dagen och tycka synd om mig själv. Har inte ens hunnit fixa cykelkorgen som gick sönder förra veckan. 

Fredag

Vilken dag..... Helt slut!!
Hela veckan har varit intensiv och det har nog tagit ut sin rätt nu. Idag har jag haft kost och prestation. Vi har haft en föreläsning med Anki Sundin. Helt kanon bra! Sen åkte vi nånstans i Gävle till en hemkunskapssal och lagade mat. Direkt hem och bytte om till träningskläder och gick på ett cirkelfyspass. Jag har aldrig varit så trött som jag var idag under passet. Jag brukar fasen aldrig ge upp men idag var jag en millimeter från att ge upp. Jag var helt slut.
Nu har jag gjort mig wraps och ätit. Nu ska jag smaska på lite naturgodis! För det är jag värd......Haha.


Höstmys

Nu har vi varit och ätit Gyros. Det satt fint i magen, sen var vi på inspirationskväll på Village. Men det blev ingenting köpt idag, lika glad är jag för det. Nu sitter jag och min kombo i en varsin ände i soffan med varsin dator i knäet och varsin kopp te och diskuterar dagen, tv program och livet i allmänhet......

Fler såna här höstkvällar åt Nina!!!!

Onsdag

Idag är det lill lördag. Det måste vi ju fira. Först ska jag till skolan och ha motiverande samtal. Jag ska lära mig hur jag ska hantera mina samtal med pappa när jag ska tvinga han att sluta röka när jag kommer hem, typ.
Ikväll ska jag, Sara, Sanna, Linda och Ida på inspirtionskväll på Village. Vi funderar på att äta ute också innan vi ska dit. Lite extra lyx såhär mitt i veckan!



Hallå eller....

50 st går in och läser min blogg men inte en enda hade fantasi att kommentera bilden på Lina och mig. Nu gick ni miste om värsta finaste priset:P........bara så ni vet.......

Old times

Sitter och kollar igenom gamla bilder och finner den här roliga bilden.

Vad säger Lina och vad tänker jag?
Bäst vinner!!!!!!!! Kom igen nu:P


good feelings....

Efter att morgonen började sådär har den nu vänt till det positiva.
Jag var som sagt inte ens sugen på den här veckan. Nu känns den redan lite lättare. Hittade en kanon tidning på stan, ätit världsgod soppa och skrivit på tentan. Till min stora förvåning har jag insett att jag bara har en fråga kvar!!! plus lite småjusteringar. Me like!

Lyssnar på pappas musiklista och kommer i stämning inför diskningen som väntar......


Ska förresten boxas med Sara idag. Får se om jag vågar mig dit idag. Fick en käftsmocka av henne förra veckan;) Jag ska ge igen....

På återseende.


Julen närmare sig!

Snart är julen här!!! Den närmar sig med stormsteg! Det börjar bli mörkt ute och snart får man sätta upp ljusstakar överallt:) Och stjärnor överallt! Man kan aldrig få för mycket stjärnor eller hjärtan!
Gissa vad jag hittade i affären idag!
Allers nya jultidning har redan kommit. Den måste jag ju såklart ha om jag ska hinna göra något pyssel till jul;)

Jag kanske borde skola om mig igen till pysseltant i stället.
Ska nog gå in och kolla på Ams hemsida om det finns något jobb som pysseltant.

No no no

Idag är det måndag. Måndag betyder ny vecka och brukar betyda nya möjligheter. Det betyder antagligen det den här veckan med. Men för en gång skulle ser jag verkligen inte fram emot den här veckan. Jag kan inte ens minnas när jag inte såg fram emot en ny vecka. Men den här veckan tar emot.

Fast o andra sidan ju fler dagar som går desto fortare går det tills mor min kommer.

Nu ska jag bege mig till skolan och lyssna på ännu en föreläsning.


Ny favorit!

Äntligen har pomelo åter kommit in i affären. Jag kommer nu rata vattenmelon och köra stenhårt på pomelo i stället!!


Love it!

Modell

Idag har jag och Erica varit modeller. För ett tag sen ringde ett företag som just nu åker runt och marknadsför sig runt om i Sverige. Dem undrade i allafall i fall vi vill bli fotograferade. Det tyckte vi lät jätte roligt så vi ställde upp.

Idag var det dags för vårt lilla äventur. Det var himla trevligt måste jag säga. Det svåraste var ju att välja ut vilka bilder man sen ville ha.

Här kommer i allafall några va dem!













Sara har idag fått sina nya glasögon. Viss...

2010-10-22_18_43 (MMS)

Sara har idag fått sina nya glasögon. Visst sitter dem som ett smäck! Sanna ligger och snurra i håret (hon har tagit över min aktivitet). Sara käkar pepparkakor och jag är bara mig själv:-).


Höst höst höst!

Vad gör man när det är höst?
Jo man fikar så mycket som möjligt med sina vänner!


Fika på Mocca med Sanna. Och hemmafika med Erica!

Behöver matlåddoorr fulla såklart!

Min frys skriker efter matlådor. Helt tomt! Och motivationen till att fylla på med matlådor är lika med noll.
Just nu fundera jag i allafall skarpt på att göra mig en paj. Om jag börjar nu så hinner jag göra klart den innan jag ska möta upp Erica för en promenad i det härliga höstvädret.


1 , 2 , 3.............Ja nu kör vi. Det får bli en qournpaj med curry.

Nu har hurtbullarna varit i farten. Vi tro...

2010-10-19_16_06 (MMS)

Nu har hurtbullarna varit i farten. Vi trotsade regnet!


Working out

Om man måste lyfta glaset med båda händerna då har man väl ändå kämpat bra på träningen?


Något annat roligt va att jag testade gå ner i spagat efter träningen. Jag har inte gjort det på flera år och trodde jag var vig som ett kylskåp. Men till min stora förvåning kom jag nästan enda ner. Jag ska öva varje gång jag är uppvärmd nu så ska jag visa er sen vad jag kan;)


Det är såklart inte jag på bilden utan en googlad bild:)


Förberedelse

Alla människor frågar alltid vad man önskar sig i julklapp och det är samma problem varje år.
Och varje år blir jag lika ställd och kan inte önska mig någonting för att jag inte kommer på något. När jag väl kommer på något hinner jag glömma det tills jag träffar personen som undra igen.
Men i år ska jag vara förberedd. Nu har jag gjort mig en önskelista som jag ska fylla på när jag kommer på vad jag önskar mig.




Haha

Höstlov

V 44 är vi nästan lediga från skolan och då kommer min mamma upp och hälsa på mig. Så idag har jag bokat biljetter till henne. Hon kommer på onsdagen och åker inte förrän måndagen. Mycket kvalitetstid med mor och dotter!


Lika snygga båda två:)


Beroendelära

Just nu läser jag en kurs som heter beroendelära. Där står det att man inte kan bli beroende av allt.
Men jag är beroende av vattenmelon!
Just nu har jag kommit in i ett stim där jag bara måste äta vattenmelon hela tiden. Så jag cyklar till affären köper mig en hel vatten melon som jag sedan får släpa med mig hem. Sen äter jag den med tillfredställelse.

Såååå gottttt.



Nu ska jag dela min nya fina melon!

Häfte

I våras köpte jag och Sanna ett restauranghäfte. Häftet är fullt med erbjudanden 2för1 på en massa restauranger i Gävle. Vi har ätit endel men inte jätte mycket. Nu har vi insett att det går ut i november och just nu jobbar vi stenhårt med att utnyttja detta häfte.
Sara och Sanna är på väg hit med pizza och jag är vrålhungrig så det ska bli gott:)

Gissa hus

Gissa vilka det är som har ett sånt här fint hus!


Blev inte en sån bra bild:P Men det är inte lätt när man har händerna fulla med mandariner (som det så fint heter här uppe i norr. I småland kallar vi det clementiner.)

Köper "mandariner" varann dag nu. Det är ju så jäkla gotttttt!


Löprunda

Nu är den första löprundan check! Till förvåning så gick det himla bra. Blev ca 3-4km. Nu har vi bestämt att vi ska göra ett 12 veckorsprogram som jag har gjort en gång tidiare. Så efter 12 veckor ska vi alltså springa en mil. Det blir lagom det:)

Jag har länge velat ha en lampa på min skänk men har inte hittat någon jag gillar. Men idag kom jag på den ypperliga idén att ta lampan i fönstret och i stället sätta den på skänken. Jag har ju ändå en golvlampa brevid fönstret.
Visst blev det här bra?! Min fina lampa som jag fick av farmor när hon flyttade från huset:) Slänga en sån fin lampa, är hon tokig! Nej tack den tar jag!!


Löparkompis

Nu ska mina nya löparsko dammas av. Har bara använt dem en gång sen jag köpte dem i somras.
Jag har äntligen hittat en löparkompis. Vi har i och för sig inte sprungit någon gång än, men imorgon har vi bestämt att vi ska ta en runda. Och jag hoppas att det blir en vana.

Jag ska springa med Emmah och hon har anmält sig till Göteborgsvarvet, så hänger jag med henne varje gång hon springer så kommer jag vara grym i majmånad;)

Då ska jag tävla mot Tesses pappa:) Vi slog vad i somras att till jul ska vi tävla 5km rundan utanför min dörr hemma i Småland. Jag ska vinna punkt slut.

Muffins

Nu håller jag på att baka muffins. Banan och blåbärsmuffins. Alla mina bananer har blivit för gamla så måste baka upp dem:) Jätte onödigt att slänga:)
Och om en liten stund kommer Sanna och Sara och vi ska göra grupparbete om kost och prestation. Vad passar inte bättre än lite muffin och kaffe då?


När Tesse var här i helgen så tjatade jag hela tiden om att Gävle är så himla fint. Hon får nog ont i öronen till slut. Men ni måste ju erkänna att det är jäkligt fint!

Jag måste dock införskaffa mig en bättre kamera så att verkligheten gör sig bättre på bilderna:)

Tessehelg


På fredagskvällen åt vi pizza och drack vin.


Lyssnade på musik och kollade på idol.

Lördagsförmiddag tog jag i med min ljuva toner och sjöng för Tesse på hennes födelsedag!

Och åt vattenmelon till frukost:)

Resten av lördagen gick vi runt i halva Gävle. Vi var på Erikshjälpen och fikade kaffe och bulle. Sedan åkte vi till Valbo och spatserade runt där resten av dagen. När vi kom hem var vi helt slut och somnade i soffan ca 10 min. Efter det bestämde vi oss för att gå ut och äta och sedan gå hem och ligga i soffan resten av kvällen. Precis som det ska va:)

Söndag låg vi dock också bara i soffan och kollade på film.

Idag har jag pluggat nästan hela dagen. Har i allafall kommit en bit på vägen nu. Ikväll blir det lite step och sedan troligtvis lite mer plugg.


sunday

Helgen har varit toppen. Tycker det är tråkigt att den redan är slut. Men imorgon är det en ny vecka och jag får ta nya tag.

Nu är det dags för söndagsmys med mig själv.





Om jag orkar så skriver jag om helgen senare annars så gör jag det imorgon!


???


Tesse orkade inte testa sina nyinköpta kläder så jag gjorde det åt henne!
Snyggt eller inte?

Gävle runt

Nu har vi gått runt i Gävle hela dagen. Vi är näst intill slut men ska ut en runda ikväll så vi får helt enkelt tagga om.









Tesse

Nu har Tesse anlänt. Det är ju helt underbart. Vi låg i sängen igår och kollade på Kenza&Tyra show och asgarvade. Sen låg vi som småflickor och fnittrade åt allting och ingenting!

Tesse: Nina har du självlysande stjärnor i taket?
Nina: Nej vadå ser du några eller?
Tesse: Ja!

Nyss på nyheterna såg vi att Oktoberfesten inte har fått alkoholtillstånd (säkert min otur som det blev så) så vi får helt enkelt hitta på något annat.

Idag ska vi i allafall gå igenom hela Gävle. Jag tyckte vi kunde dela upp det på två dagar men Tesse insisterade på att vi skulle ta allt på en och samma dag:P
Imorgon fyller ju Tesse år så igår lovade jag henne att ta med henne till Erikshjälpen och bjuda på gratis fika som jag har fått.
Jag tror hon är ganska nöjd med den födelsedagspresent. Som Tesse själv uttryckte det:
Begangnad födelsedagspresent och begangnad fika, det kan inte bli bättre!

Det är tur att det inte regnar idag när vi ska traska runt så mycket. Nej nu är det dags att ge sig av!


Idas kalas

Idas födelsedagsfika var lika mysig som jag hade föreställt mig!






Idas fin fina tårta!


Klart man ska dricka saft på kalas.


Och jag blir gift:)


Oturen fortsätter

Vad är det här?!

Kommer hem och går in och kollar vem det är som ska hålla i boxningen. Då har dem ändrat så det är samma som den där sjukt tråkiga träningen som jag berättade om i söndags. Det tråkiga är ju att man måste avboka senast 3 timmar innan. Så jag kan alltså inte avboka utan nu måste jag genomlida en lika tråkig träning igen!!!


Allt drabbar mig?

Just nu känns det verkligen som att allt drabbar mig.
Jag kom ner i tvättstugen och möter denna fantastiska text på tvättmaskinen.

Och detta resulterar såklart i att jag inte kan får ut min tvätt.

Så nu väntar jag på att någon ska komma och hjälpa mig.......

När jag ändå håller på att klaga så kan jag lika gärna säga att det regnar här idag:(

I egen hög person

Idag kommer äntligen Tessetok!

Bild från prinsessfesten i somras.



Idag steg jag upp kl 07.00 för att tvätta. Så just nu håller jag på med det. Kl 13.00 ska jag gå till Ida på födelsedagsfika och kl 17.00 ska jag gå och boxas. Sen ska jag bara vänta på Tesse:)


Höst

Nu är det definitivt höst i Gävle. Det var otroligt kallt ute idag. Nu har jag krypit upp i soffan och tänker inte röra mig så mycket mer förrän träningen börjar kl 17!


Fina höstlöv vid skolan


Fina Nina fryser ihjäl utanför skolan bland dem fina höstlöven:)

Hahaha jätte kul!!!


Träning

Nu ska jag gå och bygga på mina muskler!


Kanelbullensdag

Idag har det varit en skön dag och kanelbullensdag. Först var jag och tränade lite. Sen mötte jag upp Sara, Sanna, Ida och Linda på Folketshus och tog en kanelbulle med kaffe till. Vi satt precis vid fönstret och kollade ut på dem vackra färgglada träden.

Efter det följde Sanna och Sara med mig hem och vi åt rostade mackor och satt och tjattrade i flera timmar. Sen var jag tvungen att köra hem dem för att jag skulle hinna handla innan Biggest Loser finalen!

Efter Biggest Loser finalen cyklade jag till Erica och där blev jag bjuden på bullar och varmchoklad. Mycket trevligt!

Imorgon väntar introduktion på den nya kursen, beroendelära.

 

Det var allt för mig:)


söndagsmys

Först boxning som var det tråkigaste passet jag nånsin varit på. Sedan till Erica och så gick vi en timmes promenad. Efter det gick vi hem och drack "te". Det jag valde var dock inte te utan kaffe. Vilken inte ens Erica visste. Men det gick ju bra det med haha.


Söndag

Tänkte att jag skulle hitta på lite saker idag och inte bara göra ingenting. Men det har mer blivit ingenting.
Bakade i allafall frallebullar på förmiddagen. Sen har det bara blivit att slappa. Nu ska jag strax iväg och boxas med Sanna.


Spelkväll

Igår var det en trevlig spelkväll här hemma hos mig. Först gjorde jag, Sanna och Sara tacogratäng och sedan koma Ida och Linda och sist men inte minst Jonas och så spelade vi spel hela kvällen. Ytterst trevligt tycker jag!
Sedan gav vi oss ut på stan och in på Nivå. Vilket ställe alltså. Nej inte till det positiva. Där vet i sjutton om jag kommer gå dit fler gånger. Fick i och för sig en gratisinträdebiljett haha. Det var i allafall helt folktomt. Förutom i källaren där det var liveband som spelade hårdrock. Sara stod nästan längst fram som vanligt och jag lite bakom och höll för öronen:) Tant Nina i egen hög person.
Men det var ändå ganska trevligt. Dock smälte jag inte riktigt in med ballerina klänning och högklckat. 90% av alla killar där nere hade 5 meter längre hår än jag. Nåja.
Sen gick jag och Sara upp och röjde på ett tomt dansgolv.

Ikväll kommer Sana och Sara hit och vi ska äta upp resterna från igår plus att jag har köpt godis, jammi!

Insåg idag att jag inte tog några bilder igår. Jag tog tre så jag slänger upp dem:P


Favorit i repris.




Rööööj

I väntan på maten....................................



...........................röjer vi lite......

Lalalala


Dammsuger och lyssna på Lily Allen, Fuck you. Mycket bra kombo. Hatar att dammsuga.


Men!!

Herregud! Jag höll på att glömma att berätta det viktigaste!!!

Äntligen kommer min bästaste kompis Therese och hälsar på mig! På torsdag kommer hon och jag är så lycklig!!!


Dem här tänderna har jag saknat!

Bevis

Måste bara visa min Orkidée. Den lever fortfarande. Och den har fortfarande blommor på sig.
Vuxenpoäng till Nina!


Ingen vanlig torsdag

Igår var det ingen vanlig torsdag. Jag hade ingenting planerat och trodde det skulle bli en lång och tråkig dag. Men det visade sig bli en bra dag!
Först var jag hos Sara på lite kaffe. När jag kom hem var hela min brevlåda fylld med post. Ett stort paket från mamma. Ett mjukt kuvert från mamma och ett stort kuvert från farmor! Gjorde mig lite fruksallad innan jag kikade på posten.
Mamma hade skickat presenter till mig och jag blev så hiiiiiimla glad. Efter den trevlig upplevelsen pysslade jag hela eftermiddagen. Senare på kvällen begav jag mig till Emmah för att bli bjuden på mat. Rena lyxen må jag säga! Efter det gick vi till Heartbreak och var med på Quizen. Dock vann vi inte även om vi trodde att vi skulle göra det haha.













Emelie och Emmah



Snart dags för fest här hos mig! Men först lite dammsugning och sen matlagning med mina två flickor!


Klipp klipp

Nu har jag klippt. Å herregud vilken skillnad. Nu är jag typ världssnygg!
Eller?!?!?!