Vår vår vår

Den kommer, närmare och närmare. Väntar bara på ett bakslag med ett vitt täcke igen. Men när det är avklarat kommer våren på riktigt tror jag. Men nu njuter jag av barmark och solen som är på väg upp. Fast jag är ledig vaknar jag tidigt. Tim sover så jag passar på att koka kaffe och skriva ett inlägg. 
 
Idag ska jag till en naprapat. Jag har haft ont i nacke och axlar alldeles för länge nu och haft spänningshuvudvärk fram och tillbaka så nu är det dags att försöka hjälpa det onda att försvinna. 
 
Men nu ska jag väcka karln min för en liten mysig frukost!

Söndag

Nu börjar temat pastellkök ta form men än saknas det lite detaljer men det kommer :)
 
I fredags var Nathalie och Thim här, åt middag och spelade lite spel. Trevligt trevligt!
 
Igår gick vi ut och gick en runda och åt samtidigt lunch på stan. Sedan hem och plöjde Prison Break. Vi har börjat kolla på serien och just nu är det det enda som Tim pratar om. -Jag tänkte på det, vad hade hänt om....bla bla bla. 
 
Idag gick vi och tränade ett långpass. I två timmar var vi iväg! Tiden gick snabbt och det var ett roligt pass. Först 20 minuter löpning/intervaller sedan satte vi upp 5 stationer och körde 5 varv. Sedan körde vi vidare med några tabataintervaller. Sista halvtimme blev det mer lek och försök att stå på pilatesbollen. Det var svårt att komma upp själv men det ska bli ett nytt mål som jag ska klara av så småningom!