omplanering

Jag trodde att jag hade hela dagen planerad men det blev visst ändrade planer. Cyklade till skolan och skaffade böcker till kursen, hem käkade, fixa lastbil till flytten, checkade läget med CSN och sen skulle jag nu träffat min kontaktperson men hon kunde inte idag. Och så skulle jag tränat men det är fullbokat på passen och Fredrik kunde inte gymmaa och jag vill ju inte gymma själv. Så nu har jag helt plötsligt inget att göra. Har egentligen massor med flytten att göra. Men som vanligt, det är ju en världslig sak!


Velat velat velat

Velar hit och velar dit. Såg på mailen igår kväll att jag inte kom in på kursen som jag gjorde en sen anmälan på. Så idag var jag studentlös och fick världens ångest. Ska jag gå såhär i 10 veckor och göra ingenting?!

Men sen när Natalie kom hem på posten då hade jag fått ett brev att jag hade kommit in på kursen. Så nu är jag sysselsatt i fem veckor i allafall:)
Lite typiskt ändå att det sträcker sig över när jag är i Thailand men jag får försöker fixa det på något vis.

Nu är det dags att ta tag i den hårda träningsveckan. Dålig vecka förra veckan när det var nollning så den här veckan blir det extra hårt!

Nagellack

För ett tag sen fick jag ett paket på posten från mamma, innhållande fyra nagellack. Det är köpte hos en som gör förlängningar och grejer. I allafall så måste jag säga att de suger. Dem är skit dåliga. Väntat i en timme på att det ska torka men det gör aldrig det. Och detta var inte första gången! Om man nu då köper "bra" nagellack ska dem väl ändå torka och sitta fast?!

Nej tacka vet jag billiga nagellack som torkar snabbt och håller!

Veckan som gått..

Här kommer en liten bilduppdatering med veckan som gått....
Nollning för fullt!
Invigning på lördagen av de nya phaddrarna

Sara gör sig manlig i soffan:)

Hampus, Ida och Jonas

Baconlaget

Dags för invigning av de nya

Kärleksfull med frugan och Merit ville också vara med på ett hörn.

Party på Nya Vall.


Galet mycket folk!


Förfest hos mig på fredagen,vi började med kaffedrinkar. Sara och Tim

Slott, Jossan, Linda, Sara och Natalie.


Jag hade inte så mycket bilder men endel ligger på mobilen och jag kan inte föra över dem till datorn. Något konstigt har hänt. Men slänger upp dem så fort det går:P

Kaffe

Har varit kaffelös i flera dagar och det är jobbigt...
Köpte i allafall nytt kaffe igår. Men jag handlade inne i stan och det är ju svindyrt så snålänningen i mig kom fram och jag köpte coops egna märke. Vilket jag nu har märkt att jag inte skulle ha gjort. Det smakar absolut INGENTING. Och när man häller upp det så ser jag rätt igenom. Ändå tog jag mer bönor den här gången.

Jag ville egentligen bara komma fram till att det var ett as dåligt köp. Jag skulle lagt till 8 kronor och köpte det vanliga :(

Vuxen

Igår städade jag och fixade och donade med saker och ting. Idag ska jag tvätta och så håller jag på att frosta av frysen. För att väga upp alla dessa vuxenpoäng ska jag på Phadderupptakten ikväll!
Förra årets phadderupptakt.


Igår skulle jag och Sara gå på bio. Vi bokade inga platser och när vi kom dit så var det ju såklart fullt:P Så det slutade med film och godis hos Sara istället, vilket troligtvis var det bästa för vi har inte setts så mycket på sistone och hade så mkt att prata om så vi var knappt tysta en sekund.
Vem vill inte ha en fru som jag har!?

Ht 11 check

Nu är jag klar med höstterminen 11. Fyra terminer klara och måndag börjar min femte. Herregud vad tiden går. Som vanligt ;) blev jag godkänd i alla kurser även den här terminen. Dock vet jag ju i och för sig inte hur det blir med uppstatsen men jag är 99% säker på att jag blir godkänd på den:)

Igår var jag och Natalie på boxning. Hon försökte döda mig, livsfarligt att boxas med henne:P
Jag skulle springa iväg och runda ett annat par medan hon stod i plankan. När jag kom tillbaka skulle jag krypa under henne och hon skulle lägga sin tyngd på mig så jag fick svårare att komma igenom. De två första varven kom jag i sån fart så jag bara gled rätt igenom innan hon hann att lägga sig på mig. Tredje gången tänkte hon "nej nu jävlar" och skyndade sig att lägga sig och la sig ju då givetsvis rätt på mitt huvud eftersom jag hade inte hunnit igenom längre. Så jag kom ut platthuvuad istället! Det är ju smart att mosa motståndarens huvud. Natalie är minsann taktisk hon:)

Resten av dagen idag ska jag träffa Sara och lite senare Emmah. Ska även försöka hinna med att gymma lite idag och kanske avsluta dagen med att städa:) De två sist nämnda aktivteterna kommer möjligtvis att inträffa fredag istället:P

Jag känner mig så himla glad idag och det är -4 grader med strålande solsken och vitt på marken. Bättre kan det ju inte bli:) 

Vi fick många kommentarer på nyårsafton att vi var fina, jag kan ju se varför alla ansåg det!

Nu så

Nu kom jag på en sak till jag kan berätta.
I julklapp gav jag min bror, mor och far en varsin startplats i midnattsloppet (och givetvis till mig själv också). Så nu har de alla börjat träna. Pappa har verkligen satt igång (mamma har skvallrat) han springer på löpbandet och gymmar på jobbet varannan dag. Han är ju nästan värre än mig.
Mamma hakar också med pappa på gymmet och idag var hon och bror min ute och sprang i skogen. Bra kämpat tycker jag! Tobbe sprang enligt honom själv 4 km på 18. Så om jag nu ska kunna slå honom i loppet får jag jävla ligga i

Om tre veckor har han slagit vad med sin kompis att han ska springa milen på under en timme. Så nu återstår det att se hur det går:)

Jahopp

Min mamma ringde idag och klagade på att jag aldrig uppdaterar. Jag undrade vad jag skulle skriva om men det hade hon inget förslag på. Tycker inte det händer så mycket så därför skriver jag sällan. Men ska väl försöka kunna klämma ner några rader nu när det var så länge sen jag skrev.

Börjar väl med nyårsafton då. Hur roligt som helst. Jätte bra anordnat av killarna. Perfekt lokal och bra umgänge! Slutade med efterfest hemma hos mig och Natalie och klockan 6 somnade jag och vaknade klockan 10. Lite lagom trött resten av nyårsdagen.

Natalie, Tesse och jag på nyårsafton

Tesse, jag, Frida, Bodil och Natalie

Mina bordskompisar:)

Två av värdarna

Natalie, Tim och Tesse vid tolvslaget


Underbart att ha min bästa vän här, synd att hon var tvungen att åka så tidigt bara. Men tur var ju det för direkt när hon kom hem fick hon jobb:)


När Tesse åkt hem började jag och Jonas jobba i skolan mellan 8-16 varje dag med uppsatsen. Den lämnades i fredags och imorgon har vi opponering. Jag säger det nu innan jag vet något.....Jag är NÖJD med uppsatsen:) Vi har i allafall haft roligt jag och Jonas. Skratt, frustation, sång och skvaller har våra dagar bestått av. Marie (Jonas sambo) frågade idag hur gamla vi egentligen är som ritar, sjunger, fikar och har fruktstunder hela tiden:P

Har även börjat gymma lite smått. Har aldrig tyckt att det varit särskilt roligt men Fredrik håller på att visa mig hela kroppen vilket är väldigt roligt. Så nu för tiden går jag runt med konstant träningsvärk.

I fredags körde vi ben, båda två gick där i från som om vi hade skitit på oss. På lördagen var vi ute och gick i skogen, vid varje stubbe fick jag slänga benet åt sidan för att jag inte orkade dra det uppåt.

I lördags myste jag och Ida med att kolla på film. Det var evigheter sen vi hittade på något men har nu bestämt oss för att det ska bli ändring på det.

Ge oss sommar så vi kan ligga och lata oss i Gävle Strand!


Aah just det ja, 23 februari åker jag och mor till Thailand, ska bli underbart skönt. Längtar som tusan! Men innan dess ska jag flytta.

Thailand med Hea, 2006?



2011

En sammanfattning av 2011...

Januari var det nollning och jag var guru.

I februari bakade jag och Sara gräddbullar.

I mars var det tacksittning. Jag var Babsan och Sara var Salander.

I april var vioch kollade på Petter.

Maj firade vi in på Idas bakgård. Kallt var det men är det vår så är det!

Sommaren började jag och Tesse med en resa till Mallorca

I juli var det den årliga Tylösandshelgen

Sommaren avslutades med Ljungbydagarna

September var en återhämtningsperiod från nollningen med morötter och mys

I oktober verkar jag bara ha målat naglarna:)

I november var det GRIS-festen

I december var det fest på hemmaplan.