Fredag

Jaha nu sitter jag här igen. Herregud jag har verkligen haft för lite att göra denna veckan. Idag ska jag i allafall luncha med Erica.
 
Var evigheter sen jag träffade henne och sen ska jag och frugan springa. Jag hoppas jag kan springa, har så himla ont i benen av all benträning den här veckan. Inte behöver man en Fredrik för att få ont, det fixar jag själv:P

La Paz

Mavala Minilack 071 La Paz
Tips från nagellackscoachen. Det här är mitt (för tillfället) favorit nagellack. Denna rosa färgen är så himlafin! Rekommenderas starkt:)

Väder?

Har vädret fått spel eller?
I morse var det strålande solsken, när jag sedan skulle ut och springa såg jag när jag kom ut att det precis regnet. Jag hann inte mer än 2 km innan det började hagla sedan avtog det. Nu en timme senare är det strålande solsken igen! Kära vädret, solen är mer än välkommen så håll dig till den är du snäll!

Idag har jag lyckats med nåt fantastiskt. Jag har gjort pannkakor och alla blev bra! Hur ofta händer det?! Oftast är det någon som går sönder eller som blir bränd men alla blev helt perfekta. Till och med exakt lika stora och inte tala om hur gott dem smakade:)
Tror jag borde gå och köpa mig en lott!

Jaja löpningen då... måste ju börja springa nu så jag är i form när familjen ska springa midnattsloppet. Så i måndags var jag och frugan ute och sprang, idag sprang jag själv vilket var tungt som attan. För att skylla ifrån mig kan jag säga att jag hade ett cirkelfyspass i benen från igår så jag har lagom skön träningsvärk. Sen blåste det som sjutton och då är det tungt att springa, faktiskt!

Snart är den efterlängtade helgen här! Jag ska nämligen åka till Linköping till E plus att mina andra favorit tjejer kommer också dit! Har inte träffat dem sedan jul så ska bli underbart att få träffa alla igen:)


Nehe om man skulle ta en pannkaka till kanske, de var ju så himla goda :)

50-tals fest

Nu är det dags för 50-tals fest! Ikväll ska Emmah fira sin 24årsdag med 50-talstema!



Frukt och grönt

Igår var en bra dag. Tog en lång morgon med mysfrukost och sedan cyklade vi till skolan, där satt jag till 15 och sedan cyklade jag in till stan köpte frukt och grönt på Konsum som hade halva priset på frukt och grönt. Mycket bra!

Precis när jag kom hem skickade Sara om jag skulle med ut och gå så hoppade i lite andra kläder och mötte upp Sara. Hem och landade i 30 minuter innan jag begav mig till Friskis för att möta upp mig kontaktperson för att gymma. Efter det gick jag raka spåret in och boxades med Natalie. Och ändå var klockan bara strax efter 8 när jag kom hem. Det bästa var att avsluta kvällen med ett Greys avsnitt:)


Idag blir det också skola och sen cirkelfys. Funderar på att jobba undan lite plugg idag så jag kan jag ju vara ledig imorgon. Det var ju så länge sedan jag var ledig;) Nej men onödigt att slita ut sig när man precis kommit tillbaka;)

Kommentarer

Måste ge cred till er som jobbar hårt med att ge mig 100 kommentarer:P

Jens,för att ge några svar på din fråga.
Vi åt delvis annan mat:P
Jag tog inget kort på sköldpaddan för den var så snabb och jag hade ingen kamera som tål vatten:P
Jag tog inget kort på något annat vattendjur heller för min kamera tål inte andra vattendjur heller:P
Fruktan hette åtminstone inte guava vad dem som. Men dem kanske sa de på sitt språk.
Jag trodde med att fiskarna skulle kittlas men den gjorde dem inte, det kändes mer som att fötterna hade somnat. Tror dock inte riktigt att det hjälpte:P

Humm var det några fler frågor tros?... Kan inte komma på fler i allafall:)


To bad...

Jag tror jag lämnade hjärnan i Thailand. Det går inte att koncentrera sig och jag har ingen fantasi överhuvudtaget! Jag sitter här i skolan och ska komma på tre rekommendationer för rökavvänjning. Jag har kommit på en som jag tycker sammanfatta allt....vilket är lite typiskt för jag behöver ju fortfarande två till..

Ett världsproblem helt enkelt...

Okej

Här kommer en snabb resumé av resan i bilder, ni får nöja er med det :)
Mamma lilla middag.

Färsk frukt på stranden

Mammas välinvesterade solhatt:)

Rensade fötterna hos fiskarna.

Tidvattnet på Phiphi var helt galet, ena dagen fick man gå hur långt som helst för att doppa sig andra dagen en meter.

Lilla lilla söta postlådan

Mamma var livrädd att det skulle komma in djur i vårt rum och byggde upp en stabil mur vid dörren varje kväll. Dock verkade det inte ha hjälpt då det ändå klättrade ödlor på väggarna.

Utflykt med båt

Monkeybeach



Snorkling, jag såg en sköldpadda skit coolt!



Maya Beach (där filmen the beach spelades in)



Manicure and pedicure:)

Ösregnade gjorde det också så det stod härliga till!


Weekend market i Phucket Town



Konstig men god frukt. Kommer dock inte ihåg namnet?

Sista dagen slutade bra med ösegn.....

Efter fyra timmar under parasoll i ösregn gick vi hem och myste på balkongen istället.


Så, nu fick ni en uppdatering så nu vill jag har hundra kommentarer:P