Hej och hå….

.....mycket att tänka på....
 
En lång "att-göra-lista" finns inför jul men den går trögt att bocka av. 
 
I helgen var vi hos Tims familj och firade julafton. Mysig helg! 
Tim hade bakat surdegslussebullar och jag skumtomtecupcakes
Prinsen steker prinskorvar
Bamse njuter av att bli kammad.
 
Igår köpte jag i allafall klart alla julklappar, så nu ska dem bara slås in och kanske skriva lite rim på :)
 
Annars händer det inte mycket här just nu, jobbet rullar på och tiden rullar på så ja :) Nu ska jag åka till jobbet på personalmöte och sedan jobbar jag helgen innan vi åker till Småland för att fira jul med min familj. 

Love

Nu har jag tränat ben, triceps och mage. Tråkigt var det idag men jag tog igenom mig det. 
 
Strax ska jag iväg och möta Ida för en lunch. Det var så länge sedan vi sågs så jag tänkte att en lunch kan behövas. Sedan ska det städas :)
En bild från ett av vårat galna upptåg på studentresa på Gotland. 
 
 
Köpte en ny duschcreme för ett tag sen den luktar så gott! Kan inte få nog av den, det är ett rent nöje att duscha och ni som känner mig vet att jag duschar inte gärna frivilligt :D
 

Närmare juletider

Julen närmar sig med stormsteg och jag har inte köpt några julklappar till min familj ännu, klurigt. 
Det är plusgrader ute och all den fina snön håller på att försvinna, jag hoppas det kommer in kalluft och snö igen. Allt detta klagande på snön, jag förstår att snön bli ledsen och inte vill komma.Jag förstår inte varför vi inte kan njuta av snön i stället, det är ju så vackert! 
 
Imorgon fyller farmor år så jag idag ska jag skicka ett grattiskort till henne. En av mina barndomkompisar väntar barn som var beräknat till den 5:e men det har fortfrande inte kommit någon bebis. Jag tror att det kommer blir en Lucia på lucia:) 
 
Idag är det träning, sätdning och bakning som står på schemat.
 
Igår bakade jag LCHF vörtbröd. Det är ju så himla gott! Har precis ätit smörgåsar till frukost med julskinka på och nu sitter jag och smuttar på mitt kaffe. Lugnet före stormen så att säga.

Pepparkaksbak

Pepparkakor bakades med en hejdundrades fart i fredags med julmusik på högvolym. 
 

Kommentar

Jag tillhör de som blir glad av en kommentar.... ville bara säga det :)
 

Igår var det julbord med jobbet ute i Furuvik. Väldigt fin restaurang som hade ett perfekt läge. Jag har inte varit i Furuvik förut trots att jag bott här i 4 år. Förra sommaren när jag köpte bilen sa jag att jag ska åka runt och se allt som jag har missat, men så värst mycket har det inte blivit. Men åter till julbordet, det var trevligt och god mat och trevlig personal. Gick därifrån med en överfull mage och trött. 
 
Idag började vi med morgonmys, våffelfrukost och julkalendern. Jag tycker julkalendern är jättebra hittills! Idag ska jag ta dagen som den kommer, har inget planerat mer än att jag ska skicka ett Grattis-kort till farmor som fyller år i veckan:) 
 
 
 
 
 

Massage

Igår var jag först på personalmöte och sedan gick jag och Jonas till Mocca och käkade lunch. Sedan åkte vi hem till Jonas och masserade. Det var alldeles för länge sedan vi masserade varann och det märktes. Båda skrek :) 
Det bästa med att massera sist är ju att man vet hur mycket man ska ge igen ;)
Efter det åkte jag och Tim och handlade mat, lagade hamburgare med cheddarost och stekta grönsaker i vitlök. 
 
Vi väntade hela dagen på att snöstormen skulle komma. När vi satt på mötet började det snöa mycket men inte storma. Men i natt vaknade jag flera gånger av stormen och imorse levde den fortfarande loppa. Nu har den lugnat ner sig lite men det snöar och yr fortfarande. 
 
Nu på morgonen har jag satt upp alla tomtar och senare idag ska vi sätta upp plastgranen. I år blir det tyvärr plastgran men det duger, bara man har en gran :) Tänkte strax bege mig ut och handla lite julklappar och när Tim är klar med plugget ska vi baka pepparkakor. Jag har köpt massor med nya fina papparkaksformar så jag ser fram emot resultatet. Ska försöka hinna med ett träningspass idag med!
 
 

Baka baka liten kaka

Just nu är vi inne i någon bakperiod.  Senaste dagarna har det blivit både det ena och det andra. Dock har allt vårt julstök och bak tagit ut sin rätt, nu är jag jättetrött och någon träning blev det inte idag. Men i lördags hade jag ett fantastiskt skönt pass. Ett benpass med tabata intervaller, det gör fortfarande ont att gå:) 
 
 

Inflyttningsfest

I lördags var vi på inflyttningsfest hos Jonas och Marie. En trevlig kväll med god mat och underhållande. 
Hade på mig mitt fina armband som jag fick av mina barndomskompisar när jag tog examen.
I
Det var  en seriös invigning för den nya baren som verkligen hade fått sig ett lyft ;)