Träning

Det var en intressant träningsdag igår. Stötte på Fredrik i skolan så tvingade med honom på cirkelfysen på kvällen. Och igår var det grymt jobbigt. Förra gången tyckte jag att det inte var så jobbigt för att det var så få pulshöjande stationer men den här gången hade han 4 pulshöjande stationer, jag höll nästan på att dö.

I allafall efteråt så skulle Fredrik träna mage så jag tänkte att jag kunde hänga på. Man får ju passa på när man har en personlig tränare till vän och se om man kan få lite tips.

Det första han säger till mig är att jag har dålig hållning! Jag?! Nehe då! Men det har jag tydligen för skulderbladen ska tydligen inte peta ut. Jag är för klen i nedreskuldran. Så Fredrik visade lite övningar som jag skulle göra och jag orkar ju nästan ingenting! Visst att vi redan hade kört ett pass men mina ben och mage bar mig inte.

Efter det påpekade jag att det faktiskt var magen vi skulle träna men då hade han tröttnat men sa att han kunde visa mig en övning på en pilates boll som är jätte jobbig. Jag kan bara hålla med, den var jätte jobbig. Efter fem gånger så höll  jag på att dö! Och innan jag ens har gjort fem stycken säger Fredrik att jag är klen att jag nästan inte har några muskler. WHAT?! Jag som trodde jag var vältränad!

Och eftersom Fredrik då konstaterat att jag är klen, dålig hållning och inte har några muskler ville jag gå hem. Men då kom han på ännu fler övningar som han skulle visa mig. En annan magövning som såg jätte rolig ut och lätt ut när Fredrik gjorde den. Men när jag skulle testa så säger innan jag ens har börjat. Den här är nog lite för tung för dig.
Nej vet nån va tänkte jag, nu ska jag minsann visa honom. Hoppade upp och testade (till och med med hjälp av Fredrik) insåg jag att jag faktiskt inte orkade:P Så jag hoppar ner igen och erkänner att jag faktiskt är klen. Så nu har jag också insett att jag inte är vältränad och att jag inte har några muskler.

Gick och tog på mig jackan för att slippa ännu mer förnedring men då kom han minsann på en övning till som han bara måste visa mig och den såg ju väldigt rolig ut så av med jackan igen och upp med skivstången och körde utfall med framåtböj så det tog så in i hel**** i rumpan!

Trodde jag skulle ha grym träningsvärk idag efter att ha lärt mig använda nya muskler som jag tydligen aldrig använder:P Men ingen träningsvärk så idag ska jag ner på gymet och träna allt jag lärt mig så ska jag minsann visa den där Fredrik om ett tag att jag inte alls har dålig hållning, eller inga muskler.


P!

Just nu landar P i Sverige! Som jag har längtat!

Om en vecka så träffas vi:)


Funny Bunny på nyår :)

Proffs

Man skulle nästan kunna tro att jag är proffs..
Blev väldigt nöjd idag :)

Bättre sent än aldrig...

Jag orkar inte skriva så jag slänger in några bilder från förra helgens tacksittning. Bilderna får tala för sig själva:)
I allafall var det väldigt bra anordnat:)

Förfest i Jonas bar "My Pub"

Mimmi Pigg och Grynet

Träningskillarn

Amanda och Lisa kom direkt från tigerjakt:)

Värdarna Ante och Sandra



Ida direkt från 50-talet och Tommy som Alexander Bard, direkt från idol.

Frida och Bodil som GB-glassgubbarna

Elina kom direkt från Hawaii

Jonas försöker sig på konsterna som Annika kan men med facit i hand vad han ju faktiskt inte lika vig:P



Anders som nångting, Tim som smurf





En vecka sedan

Förra fredagen kom som sagt Kristin och hälsade på mig. Och detta var planerat in i minsta detalj så hon kunde se bocken också. Jag säger bara, TUR att hon kom förra fredagen och inte den här! För i natt brändes bocken ner!