Pyjamas

Lördagkväll och här sitter jag i mina rosarutiga pyjamas byxor och en randig långärmad t-shirt. Missmatch men så  underbart. Nerbäddad under filten och ätit mackor till middag, två leverpastej smörgåsar och en med kalkon. Sitter samtidigt och kollar på körslaget. 
Det har varit en av dem bättre dagarna på länge. Vaknade halv åtta utvilad. Steg upp och åt lite frukost, Gick sedan på en promenad till solariet efter det gick jag hem och hämtade bilen och åkte ut och födrev en timme på Valbo köpcentrum. Efter det åkte jag tillbaka till Gävle och handlade. Sedan hem satte på en film och somnade skönt i soffan. 
 
När jag vaknade drack jag dagens första koppkaffe och då släppte huvudvärken. (Är tydligen beroende av kaffe)
Så efter det vart jag pigg och städade hela lägenheten och la även ut lite prylar för försäljning. Någon som är intresserad av 2 furustolar? soffbord? klänningar? piano? 
 
Så efter rensning och städning var det dags att städa mig själv så hopp i i badet och skrubbade hela mig från topp till tå. Älskar att bada!
 
Igår var Sara här. Vi hade lite kvalitetstid och lagade mat och snackade massa skit:) Mysmys. Det måste bara bli oftare, alldeles för sällan!
 
Nej nu måste jag fortsätta att koncentrera mig på att mysa:)

Måndag

Idag är det bättre med förkylningen. Vart i skolan hela dagen och fått en hel del gjort. Sen hem och gjorde blomkålsmos med bacon. Fick liiiite för mycket vitlök i :P 
Nu har jag målat naglarna och sitter och vänta på att det ska torka. Skriver ut lite papper så länge till skolan.
Funderar på om jag ska köra och köpa lite frukt. Behöver fylla på mitt fruktförråd!
 
 

Snorsnorsnor

Hur mycket snor kan det finnas i min lilla näsa egentligen? Igår var jag i skolan och gjorde grupparbete och direkt när jag kom hem åkte Tim och jag och handlade. När vi kom hem var jag helt död. Tim fixade heträkpasta och jag höll sällskap:) 
Efter det kollade vi på Avatar, herregud, varför har jag inte sett den filmen förut?! Den var ju jättebra. 
 
Sedan blev det till att laga mat igen, guinoapanna den här gången. Den var tydligen god sa Tim. Jag känner ingenitng. 
 
Sov dåligt i natt, nös nös nös, kli i halsen och så lite mer snor på det! Sen upp vid kvart i sex för att kolla lägenheter. Hittade ingen idag. Sedan sov vi en timme till innan vi steg upp och jag skickade iväg min lilla pojk till skolan:)
 
Nu har jag installerat allt klart på min nya dator, lagt över alla filer, ringt bilfirman där jag köpte bilen (gaspedalen fastnar när man trycker ner den i marken). Så nu är jag på jakt efter en bra bilfirma i Gävle. Någon som vet någon?! Jag har även fixat sportify igen så nu letar jag låtar i 160 BPM. Någon som har några förslag på sådana låtar?
 
Ikväll ska vi kolla på en lägenhet och förhoppningsvis är den fin för nu orkar jag inte leta längre:) Och då blir vi nästan granne Jonas och Marie:)
 
Nehe dags att snyta sig!

Sjuk...

Jahopp, Nu måste jag väl ändå vara under toppen av isberget. Igår kväll blev jag mer och mer snorig och jag har inte sovit mycket inatt. Nu sitter jag i soffan (för ligga går inte) och har en toarulle brevid mig och en påse på golvet för att slänga alla papper. Fräscht! Men jag har ju inte springa till toan varannan minut. 
 
En liten glimt i det hela var när jag kom till Ica och insåg att sänsongens första odling av satsumas har kommit. Himla smaskigt. 
 
Strax ska jag iväg till jobbet, får väl se hur det går. Har tagit en Ipren men nu var dem slut, det är nämligen någon annan som har ätit upp dem när han varit bakis....:P
 
 

Bra dag...

Datorn haverar, kollar på världens finaste lägenhet som någon annan tog :(, och till råga på allt knackar tvlicensgubben på och tvn var igång. Tjoho.

Söndagmorning

Nu sitter jag och karlen och tittar på Agneta Sjödin som idag är programledare i söndagsmorgon. Herregud vilken förvirrad människa. Hon frågar samma frågor flera gånger och det verkar inte som att hon lyssnar på vad gästerna säger.
"- Då kan du ju i allafall köpa mat till dina getter" säger hon till han som vann 10 000 i månaden i 25 år.
 
I förrgår firade nyhetsmorgon 20 år och det var en massa tillbakablickar. Det var jätte roligt att se men jag undrar vad det var för fel på alla programledare då, de kändes inte alls proffesionella. Det var en som berättade att hon hade kört bil utan körkort under en hel säsong när hon jobbade för ett barnprogram. Inte så smart kanske?!
 
Idag blir det jobb på fritidsgården men innan dess ska vi ut och gå en långpromenad i det fina vädret!
 
Have a good day!
 

Rivalerna

Idag har jag har varit och fikat med Ida och Sara. Vi hade tänkt att gå till Dagnys hörna där dem servera amerikanska pannkakor med choklad men det var så mycket folk där så det fick bli Java. Efter det gick jag hem till min karl och så åkte vi och handlade ingredienser till pizza.
Vi gjorde en pizza där grunden var ett libanesiskt bröd. Det blev supergott och det var väldigt smidigt och enkelt. Kan rekommenderas.
 
Nu har vi varit på bio, Rivalerna. Den var jätte rolig. Det kanske var liiiite mer killhumor (Tim skrattade så han grät). Men det var kanonkul:)
 
Nu sitter jag som fastklistrad framför körslaget, fantastiskt bra program:)
Dags att måla naglarna blåa och sen är det dags för sängen!
 
Ha en trevlig lördagkväll!

Vuxen

Jag har länge funderat på att köpa bil men har tvekat om jag har råd eftersom jag studerar. Men i sommar räknade jag på det och kom fram till att jag har råd! Och eftersom jag bara har ett halvår kvar i skolan så kändes det helt okej att få köpa en bil. Så äntligen har jag köpt en bil och jag känner mig lite mer vuxen. Det underlättar lite mer i vardagen och det är superskönt att veta att man har en bil när man behöver.
 
 

Sjukt...

Har ni sett mannen som ramlar ner på tunnelbanespåret och en annan man hoppar ner och rånar honom och lämnar kvar honom på spåret. Sedan kommer tåget och kör över honom.
Herregud säger jag bara, hur tänker man då?!?!?!
Blir upprörd!
 

Sug!

Vad har hänt? Jag har fått ett sug av att börja blogga igen. Jag har tänkt på det i en vecka, först tänkte jag att det säkert var en engångstillfälle men suget sitter fortfarande i. Humm... ja vi får väl se hur länge det sitter i:)

För att göra det allt för tråkigt och skriva vad jag har gjort det senaste halvåret så kan jag bara säga att jag har haft "sommarlov". Och förhoppningsvis var det mitt sista sommarjobb för i januari är jag klar hälsopedagog. Läser sista terminen och ska nu skriva C-uppsats. Sliper fortfarande på vad jag och Jonas ska skriva om men när jag vet så kommer jag att berätta.

Karlen min var med hela sommar hemma i Småland vilket var väldigt mysigt så pass mysigt att vi nu har bestämt oss för att flytta ihop så nu letar vi aktivt lägenhet.

Idag regnar det eller ja, ösregnar menar jag:) Så för min del blir det att tvätta. Jag hade tänkt vara duktig idag och gå och köpa gymkort samt gå och sola (bra för själen). Men ack nej, det blir nog ganska chill ;)

Tyvärr blir det ingen bild nu då jag har formaterat min dator och har förtillfället ingenting på min dator. Fick lite smått panik när min dator hängde sig 4 gånger på samma dag så åkte och köpte en extern hårddisk och sen formaterade jag datorn. Det vore ju bra om man har en fungerande dator när man ska skriva C-uppsats.
Nåväl, ikväll blir det pannkaksrulle med currysmak och bio!

På återseende!