Sex And The City

Jag tycker att filmen var bra. Första är bättre men den här var ändå bra:)
Efter filmen gick vi en sväng på stan. Det var tjejkväll igår och hade öppet till kl 22. Vi gick alla tre därifrån med en varsin påse...........från apoteket! Vi är inga tjejer längre, vi har blivit gamla kärringar. Hur lyckas vi alla tre gå hem med en påse på apoteket?!

Idag ska jag till skolan för lite mer plugg sen är det förfest hos Emmah och sedan vidare till tunntömningen på Kåren. En full späckad dag helt enkelt.

Eller en fullspcäkad helg. Idag kommer Petra och hämtar sina möbler och stannar tills imorgon. Imorgon kommer min mor, far och bror och en hemlig person. Ska bli väldigt roligt att se vem det kan vara.
På tisdag har jag ju tenta så jag ska försöka hitta lite tid någon dag att plugga också. Men det är ju en världslig sak!

Bio

Strax ska jag, Sara och Sanna mötas vid hemmakväll och köpa godis! Sen ska vi på bio. Vi ska på premiären av Sex and the city!


Lyx

Nu har jag varit på stan och hela tiden gick jag och tänkte "gud vad jobbigt att laga mat när jag kommer hem". Helt plötsligt hittade jag Sara på stan och hon bjöd hem mig på middag. Jag har insett om jag tänker en tanke tillräckligt länge så kommer det till mig. Egentligen är det inte jag som har kommit på idén men det fungerar. Jag insåg på tackmiddagen om jag kollade tillräckligt länge på passionsfrukterna som kom dem till mig. Jag tog inte en enda egen men åt ändå 4 stycken.
När vi var på väg hem till Sara bajsar en fågel på mitt finger. Jävla skit Gävle. Det luktar illa och det finnas en massa äckliga fåglar som man alltid är rädd för att dem ska bajsa på en. Och så gör den det med. Äckel fågel.
Nu ligger jag raklång i Saras soffa och väntar på lax. Jag har det för jäkla bra!

Grekland

Igår spotanbokade jag och Sara en resa till Grekland till Samos. Vi åker om exakt en vecka, den 2/6.
Jag har aldrig varit i Grekland och inte Sara heller så det ska bli roligt att se var det landet har att erbjuda!
Det ska bli skönt med lite sol (förhoppningsvis) och värme.

Reflex

Alla människor har reflexer. Men enligt Sara har jag väldigt sega reflexer för hon hittade inte mina. Hon slog och slog och slog men benet rörde inte på sig. Tillslut fick hon ta höftkulan och slå med. Men det fungerade ändå inte. Sen kom Josse och testade och hittade min reflex. Då lyckades även Sara! Jag kommer ha blåmärke över hela mitt knä imorgon!

Limbo

På tackmiddagen körde vi en omgång Limbo. Och gissa vem som vann? Jo Nina! Men bara för att jag för en gång skull skulle vara lite bra ha jag fått sota för det efteråt. Jag har fruktansvärd träningsvärk i M Rectus femoris och möjligtvis lite på M Vastus medialis! I låren alltså:)

Nu ska jag iväg till skolan och lära mig ännu mer muskler!


Tackmiddag

Igår var det tackmiddag till faddrarna med tema Midsommar. Himla trevligt att få fira två gånger i år:) Det var exotiska buffé. Massa frukt och potatisallad! En helt okej lyckad kväll måste jag säga. Vi var ett litet men tappert gäng!

Först var vi några stycken hemma hos mig och jag bjöd på bål. En med alkohol i och en vegetarisk/laktosfri.

 

 

 

 

 

 

  









Nu har jag suttit ca en halvtimma med dessa j**** bilderna och jag får inte till det. Men det är i allafall bilder!


Jucien!

Varför ska det vara så svårt att få tag på denna underbara dryck?!

Jag ska bjuda mina vänner på en sommardrink innan midsommarfesten. Jag hade bestämt att jag skulle ha guanabana jucie i. Min favorit dryck. Men tror ni att den fanns i affären. Icke sa nicke. Jag får blanda något helt annat....Återstå att se hur det blir.

Yesterday

Igår kväll var jag och tjejerna hos Hampus:)
Dem grillade och vi spelade kubb och hade jätte roligt! En kväll i högklass skulle jag vilja säga.


Jo, det är sant han åt detta själv. Tilläggas ska göra att han åkte och köpte detta extra för att han inte blev mätt.


Ja ni kan ju gissa vilka som vann. Det var killarna mot tjejerna. Sara, Hampus och Ida dem är killar allihopa på riktigt! Mot mig, Linda, Josse och Carola. Vi utklassade killarna tre gånger på raken! Man skulle kunna säga att vi är bäst, men vi vill ju inte skryta.

Carola tyckte att vi skulle vara med i kubbVM på Gotland. Jag är dock lite tveksam, men det tåls att fundera på.

 

Idag är det kanon fint väder, strålande solsken och redan väldigt varmt.


Sängen

Jag kommer sova som en prinsessa i mina somriga nytvättade lakan!


Nu ska jag iväg en sväng till Hampus där de andra har grillat medan jag har tränat. Vi ska chillidilla och spela spel, som tur är har det slutat regna!


Frukost

Idag blev det äppelplättar till frukost. Hittade ett recpet i en av Saras alla kokböcker. Idag har vi ingen skola så jag tänkte det var perfekt att lyxa till det med lite plättar. Dem var ganska goda. Dock skulle jag nog gjort dem lite mer platta och inte så tjocka, men det vet jag till nästa gång. Om det nu blir en nästa gång:)
Resten av dagen ska jag ägna mig åt plugg och sen i kväll ska jag träna.
Dags att krypa ner med huvudet i böckerna!

Förresten det blev hur många plättar som helst och dem var väldigt mäktiga så har ni vägarna förbi så bjuder jag på plätta!

Dagen

Idag i skolan hade vi knytkalas. Jag tog med mig kaffe och Sara muffins och så hade vi fika. Mycket mysigt.


Sen har vi plöjt muskler på latin. Mindra mysigt.


Sen käkade vi glass på stan. Mer mysigt.

Födelsedagskalas

Nu har jag varit och fira födelsedagsbarnet. Hon ville vara prinsessa idag så då fick hon det.


Sen bakade Sara muffins, choklad, hallon och blåbärsmuffins.


Sara fick en present av mig och Sanna.


En kokbok till sin samling.


Sen kom Linda och Hampus och då fick vi smaka på muffinsarna:)


Sen cyklade jag hem och kokade pasta till imorgon och peelade mina kinder.

Jo just det ja, idag var ett franskt tvteam och filmade oss i skolan. Det var med i vår klass idag på föreläsningen. Så vi hade första halvtimmen på franska. Som om det inte vore nog med allla latinska ord! Okejdå vi hade kanske inte föreläsningen på franska.


Förolämpning

Gick på stan då en "tre-kille" stannar mig. Jag var helt förberedd på att säga: nej jag är inte intresserad.
Han frågar i stället

- Är du över 18?

- Öööö jaaa

- Okej, du såg väldigt ung ut.

Ung ja! Det är möjligt. Men jag är ingen jävla tant. Men jag ser definitivt ut att vara äldre än 18! Och det ska han säga som säkert tog studenten i somras och inte ens fyllt 20 än! Nej vet nån va där går ändå gränsen. Det är ingen komplemang att man inte ens ser ut som 18. Det är en FÖROLÄMPNING!


Hemligt uppdrag

Imorse tog jag och Ida en promenad till Jonas för att göra ett hemligt uppdrag.
Herregud det var galet varmt ute så när vi va klara med uppdraget satte vi oss och luncha på Jonas balkong.
Varmt, skönt, svettigt och härligt!
Dessutom fick vi kaffe och en supergod morotskaka!





Jag missade att lägga upp den super gulliga bilden på Carola igår!
Men här kommer den!

Bild

Bilden i dagens ära!
Det är inte strålande solsken (än) så jag piggar upp med en bild så länge!


Bilden är från förra året i maj när vi åkte ner till Helsingborg och tåg båten över till Helsingör för att handla in lite till vår årliga drinkkväll som vi hade på kvällen.
Fr v. Tesse, Lina, Lina, Hanna, Nathalie, Mia


Klart!

Det var nära att jag vann, men bara nära!
Vårruset gick i allafall bra och det var jätte roligt!



Jag avslutar med det här kortet. Tycker detta var jätte roligt!

Tiden går sakta

Jag har spring i benen, nu är jag laddad och till och med nervös. Vill iväg nu!!!
Det är kanon värder! Klar blå himmel, sol och 14 grader. Är det inte perfekt så säg:)

 


Kaffe!

Kom precis hem från en heldag i skolan. Det var dags att fylla på med kaffe i kroppen. Jag tror att det är en perfekt uppladdning till vårruset!

I helgen spelade jag, Emma och Petra mitt nya spel som jag fick av farmor i födelsedagspresent. Det var i och för sig mer konversations frågor än ett spel. Men en av "frågorna" skulle man beskriva de andra personerna med ett ord.
Och enligt Petra och Emma har jag fötterna på jorden och är genomsnäll. Att få höra sånt om sig själv värmer verkligen i hjärtat!


Hur skulle ni beskriva mig med ett ord?

Kras

Ja den höll i allafall i 2 minuter. Ställde min nya lykta på köksbordet när jag packade upp och när pappkassen är tom välter den på lykta och den gick kras. Det är tur att det finns karlssons klister! Nu är den (nästan) som ny igen!


Emmahelg

Här kommer lite bilder från min och Emmas helg!





IKEA

Nu har jag varit på IKEA. Som vanligt köper man en massa saker som man egentligen inte behöver.

Men nu har det i allafall blivit lite finare på balkongen.

Tänkte jag skulle hänga upp dem. Men det fanns inget ställe i "taket" som jag kudne fästa i. Men jag ska suga på den karamellen ett tag.

I Valbo uppträdde mina pojkar också. Alltså EMD!

Vin

Emma kommer en timme senare och Erica är sjuk idag. Så nu sitter jag och Petra med ett glas rött och kollar på värdelösa tvprogram.

(Petra håller på att lära sig dricka rött) Det är roligt att kolla på hennes miner:)


Biggest Loser


Biggest Loser är mitt favorit program. Dem som deltar är verkliga förebilder. Idag är jag sjukt imponerad och avundsjuk på dem. De fick en utmaning att det skulle springa ett halvmara. Ett halvmara!!!! 2,1MIL. Det är väldigt långt framför allt med tanke på vad dem väger. Den som sprang snabbast, som för övrigt var en tjej, sprang på 2 timmar och 24 minuter. Det är ju en ruskigt bra tid eftersom det också var första gången dem sprang så långt.

Jag är nu väldigt nära på att be Gloria coacha mig till nästa mara. Men bara nära.

Första ska jag springa vårruset på måndag:)




Imorgon

Imorgon tror jag det kommer bli en bra dag.
Då ska jag träna med Erica och sen är det mys med Erica och då kommer även min Ume Emma! Det var så länge sen jag träffade henne och det ska bli jätttttte roligt!


Råtta

Jag var och slängde mina sopor innnan. När jag kom ut från soprummet ser jag en JÄTTE stor svart råtta! Sen upptäcker jag att det sitter en katt brevid och spanar på den. Så när jag skrek (av chock) springer råttan iväg och katten efter.

Jag har aldrig sett en svart råtta. Möjligtvis en tamråtta. Men råttor är väl ändå grå och fula?
Tur att jag har så långt till mitt soprum så jag slipper stöta på råttan varje dag! I och för sig kanske den är död nu men ändå!


Igår

Igår var en full dag. Först var det föreläsning och sen cyklade jag runt hela stan för att hitta en krok till dörren. Finally hittade jag en på Rusta. Sen hem och lagade tacos och bjöd över Emmah. Vi hade en mysig kväll med tacos, godis och film!


Idag har jag inga direkta planer, men jag har ju lovat Jonas att sitta hela helgen med en grej, en hemlis, så det är väl bäst att jag gör det.

Jag var på Erikshjälpen igår med, det är nog min nya favvoaffär här i Gävle:) Så mycket potential!
Köpte en vanlig vid ram som jag behövde till min förstoring som har legat i ett rör nu jätte länge och dammat. Det är så dyrt med stora ramar därför har jag väntat. Men den här får duga så länge tills jag hittar någon jag vill ha.
Nu sitter i allafall mina tjejer på väggen:)


Jag vet att bilden sitter snett, men jag ska köpa en nya vit bakrund så orkade inte lägga ner så mycker energi på det:)

Rimstugan

På med solglasögonen och hoppa på min cykel
Jag får inte glömma min nyckel
Idag är det strålande väder
Man behöver bara ha på sig lite kläder
Nu ska jag på föreläsning om anatomi
Hokus pokus ge mig magi
Så jag kan lära mig de latinska orden
Och slippa gräva ner mig under jorden
En talang som jag inte har är att rimma
Oj nu börjar jag om en halvtimma
Nej nu måste jag sluta
för jag ska ut i solen och njuta!

Glass

Eftersom det var strålande sol idag gick jag och Sanna ner på stan för att äta en glass i solen. Men när vi har köpt glass gick solen i moln. Det kallar jag typiskt!

Två Mc Flurry för 17 kronor. I love vårt restaurang häfte med rabatter:)
Jag måste ju bygga upp med en glass innan träningen annars finns det risk att jag inte hamnar i vassen i sommar.

Tog en sväng in på VILA där dem hade rea. Hittade en klänning för 50 kr och då kunde jag bara inte motstå.
När jag skulle betala säger expediten:
- Du behöver inte strumpbyxor?
- Nej
- Du behöver inte några örhängen som matcha?
- Nej, jag behöver inte ens klänningen


När jag var på väg till stan hittade jag maskrosor. Vet ni vad det betyder? Att vi kan göra maskroskransar till midsommarfesten!


Fruktstund

Idag har vi lärt oss en massa ord på latin. Mycket bra att kunna......enligt vår lärare.
Exakt klockan 10 som alla andra dagar har vi fruktstund. När vi har ätit färdigt samlar Sara in alla skrutt och skal i en påse och går och slänger. Det är nästan som på dagis. Alla barnen vill ha bananpengar eller ett helt äpple.


Sara, Josse, Linda
Jag tyckte Sara skulle tryckt in en apelsinklyfta i käften, då hade kortet blivit mycket roligare. Men hon vill inte göra bort sig i min blogg:P Jag har kommit med en massa bra förslag men hon vägrar!

Ida och Sanna

Allkår

Men vad är det jag ser! Det är Allkår den här veckan.
Allkår är en festival som är på Campus i Växjö varje år i maj. Det är jätte roligt men i år kan jag ju inte deltaga. Det borde vara förbjudet att ha Allkår när jag inte är hemma. Borde skujta på den fram till Juni!

Jag tycker bajamajor är äckliga okej?



Tydligen kan varken jag eller Lina deltaga och det hade ju nästan blivit en tradition att åka till Tesse då.
Förresten hur många gånger måste det ske innan det är en tradition?


Kvällste

Nu har jag och Sanna varit på en kopp kvällste hos Sara. Mysigt värre.


Nu är det dag att varva ner. Det blir skola tidigt imorgon:) Halv nio bestämt!

Boring day

Idag händer det inte mycket. Har varit i skolan och skrivit tenta. Nu har jag mest latat mig och väntar på träningen.


Det regnar, inte kul. Tror jag ska ta ut och lufta min cykel lite:)


Inte för att det är såhär fint väder, men det är en världslig sak.
Jag har lånat dessa bilder av Tessetok


Stavfel

Jag har insett att varje gång jag publicera så finns det stavfel med. Jag bara skriver utan att tänka. Förr var jag bra att på skriva men nu går det bara utför. Är det här en av alla saker som händer när man blir gammal?
Svenska ska tydligen vara mitt modersmål men jag funderar på om det inte är typ rövarspråket för jag blandar ihop alla ord och bokstäver när jag pratar.
Men jag har ju växt upp med en far som hela tiden ska skoja om allting (typiska pappa skämt). T ex så heter det enligt pappa, Topatis och inte Potatis. Från och med nu kommer jag skylla mina talfel på pappa. Men vem kan jag skylla stavfelen på?


Filmkväll

Igår hade jag film-marathon med mig själv. Två filmer på raken. Det är inte dåligt av mig ska jag säga.

Kollade i allafall på Patrik 1,5. Första gången jag såg den var på bio med Tesse. På ett ställe började jag och Tesse att asgarva högt och tydligt. Men vi var dem enda i hela biosalongen som skrattade. Det blev en märkligt situation med många blickar på oss i stället för på filmen. Igår när jag kollade skrattade jag igen på samma ställe (lika roligt denna gången) och det var precis som i biosalongen. Det var bara jag som skrattade, det var helt tyst omkring mig. Den här gången skyller jag på att det bara var jag hemma. Förra gången skyller jag på att Tesse är min självsfrände och att vi har samma sjuka humor.


Har ni sett Another gay movie?
Om jag ska sammanfatta den med ett ord skulle jag vilja säga BRUTAL!


Vassen 2010

Visst man kan satsa på beachen 2010 men det är mycket enklare att satsa på vassen 2010.
Idag när jag gick till Sara för att plugga gick jag inom och köpte en påse godis. När jag betalade i kassan sa expediten:
- Blir det lugnt idag eller?
- Nej, jag ska till en kompis och plugga vi har tenta imorgon.
- Jaha vad pluggar du för något?
-Hälsopedagog
- Jaha det var ju passande



När vi hade pluggat var vi hungriga och gick och köpte pizza och då kom Sara på att vi ska satsa på vassen i stället för beachen.

Jaja man får unna sig. Vi är inga helgon!

Resterande av helgen har gott åt till plugg, film och stan med Erica.

Det är min lilla gotlänning som byter alla A till E.

Inte ett kedjebrev

När jag kom tillbaka från Småland efter påsk hade det kommit ett brev till mig. I brevet låg en lapp och en skraplott. Det stod att man skulle skicka en skraplott till den som stod överst på listan och sen skicka till 4 andra. Det stod klart och tydligt att det inte var ett kedjebrev, bara ett försök att förgylla dagen. Jag tyckte det lät jätte trevligt så jag skickade iväg till fem vänner. Tidigare i veckan fick jag min första skraplott och jag vann 10 kr! Nu väntar jag bara på resten;)



Rödbetor

Rödbetor är gott och billigt.
Med det vill jag säga. Mer rödbetor åt folket!

Orkar nog inte skriva något mer. Jag, Sara och Jonas har pluggat i hur många timmar som helst och det hela slutade med att vi sjöng svaren. Vi blev helt enkelt övertrötta och flamsiga.

Dags att tagga om för cirkelfys!


Armband

Igår fick jag mer brev på posten. Ett av mor och far och ett av min vän Nathalie och i hennes brev låg även en liten present.
Hon tyckte att det här var ett armband för mig!

Det satt ju perfekt! Thank you very much!!!♥

Om ni vill veta något om Nathalie så är hon en biff och GALET rolig!

Såklart är det bruden i brunt:)


Skala banan

Jag har lyckats med det omöjliga! Skala en banan perfekt. Det är sånt som bara sker i sagor men den här blev helt perfekt!


Den gör sig inte riktigt på bilden :)

Underbara vänner

Vet ni vad! Jag har helt underbara vänner världen runt! Jag visste knappt att jag hade så många vänner men visst är det underbart.
Ikväll har mina nyfunna vänner Sara och Sanna varit här och ätit middag och kladdkaka. Det har varit en riktigt mysig kväll!

Jag fick presenter av SS tjejerna och dem träffade mitt i prick. Jag tycker det är roligt att dem har lärt känna mig så bra att det visste precis vad som skulle passa mig.

Det här är Nina-koppar upp i dagen! Hjärtan och färg!  Världs fina!


Jag överlevde!

Hej hej hallå dagboken!
Ville bara berätta att jag överlevde. Det gick hur bra som helst. Det var till och med jag som klippte itu hjärtat. Alla borde göra det där himla intressant. Sen fick vi även se hur en lunga fungera, skit coolt!

Lyckades fånga en bild på två killar som antingen försöker käka upp lungan eller spy över den.

Jonas och Hampus.

Idag har jag en slutkläm.
Vi dissikerade grishjärtan och det var grisigt värre!


Cypern



För ett år sedan var jag och mor på Cypern.

Nyfiken

Vaknade idag av sms sång från Kristin, nästan samma sak som när vi bodde ihop och hon kom in med glass på sängen på morgonen:)
Steg upp och var såklart jätte nyfiken på mina brev som kommit igår. Hade fått ett från min kusin Jessica och hennes familjen (det blir tillökning vilken dag som helst. Vem vet kanske idag). Sen hade jag fått från min gudmor och gudfar och sist men inte minst min kära farmor. Måste berätta att min farmor är bäst på att köpa presenter. Oftast verkar det som att äldre människor ger pengar men inte min farmor minsann. Hon kommer alltid på något roligt. Det kan vara en jätte liten sak men jag blir lika glad varje gång för det är genom tänkt! Det roliga är att farmor köper också alltid sånt som hon själv vill ha:) I det gröna paketet som var från farmor låg spelet tjej middag! Jätte roligt!

Sen trodde dem att jag skulle bli miljonär men det lyckades inte den här gången heller.

klockan 13 ska jag till skolan och då ska vi dissikera hjärtan. Önska min lycka till. Jag har lite svårt för blod så vi får se om dem får ta hand om hjärtat eller om mig. De kanske få testa på att göra riktig hjärt- och lungräddning.
Fast och andra sidan är jag ju ett helt år äldre än igår så jag kanske ha vuxit ifrån det där. Jag berättar senare hur det gick.


Checklista

  • Tränat √
  • Ätit √
  • Bakat √
  • Slickat skålen √
  • Dammsugit √
  • Sopat på balkongen √

Yes äntligen slipper jag hoppa över dammsugaren, nu står den i städskåpet igen:)

Man får slicka skålen när man inte är vuxen och jag kommer nog aldrig bli vuxen så jag kommer få slicka skålen i hela mitt liv!


Efter regn kommer sol!

Har suttit hos Sara sedan klockan elva och pluggat tills nu. Och då har vi alltså suttit HELA tiden. Nu var båda lite kinkiga men det beror på att vi tömt hela vårt glykogenförråd.
När jag kom hem och hämtade posten väntade det en glad överraskning.



Hur glad blir man inte av att få post i brevlådan. Men jag får inte öppna förrän imorgon då det är min födelsedag!

Jag behövde knappt fylla på mitt glykogen förråd efter det här men med tanke på att jag ska träna om en timme så tog jag ändå mig en KRAVbanan!

Sammanfattningsvis kom det bokstavligt först regn och sen sol. Även när det gäller mitt humör:)


Tandborste

När jag var liten samlade jag på tandborstar. Jag tyckte det var jätte roligt att köpa nya i alla möjliga färger och modeller. (Min pappa retar mig fortfarande för detta).
Igår köpte jag mig en ny tandborste och jag tror att det där sitter i än att den måste vara snygg. Jag hittade den perfekt tandborsten för mig!


Lab

Igår när vi hade lab i skolan mätte vi pulsen i trapporna. Jag antecknade och Sara och Linda sprang i trapporna. Sedan räknade vi ut att vi måste gå 2222 våningar för att gör av med en 200gram chokladkaka. Men jag vet inte om jag skulle orka gå så långt för en hel chokladkaka så jag skulle nog bara äta en ruta som är 55 våningar.

Dock har vi hjälp av metabolismen så även om vi sitter ner så förbränner vi endel av chokladen. Men det hade inte varit lika roligt om jag hade berättat det.

Det här är uträknat på Saras vikt. Jag skulle inte behöva gå upp för lika många våningar eftersom jag väger mer.


Om jag tar en bit då. Vem vill ha resten?


Midsommar

Wiiihoooo midsommar kommer tidigt till Gävle! Redan den 22 maj faktiskt. Då ska "nollorna" (typ jag) ha tackmiddag för phaddrarna (som de uttrycker sig här) och temat är midsommar! Det är ju kanon eftersom jag längtar efter sommaren. Jag har redan planerat min outfit. Dock tror jag att det kommer vara problem att hitta blommor till kransen då, men jag ska nog hitta på något!

Jag kanske kan göra en sådan här?


Dagens fråga

Appropå att jag bor granne med Gevalia. Vet ni vad Gevalia betyder på latin?

 

Nu har jag laddat upp mitt fruktförråd med bananer, äpple, satsumas och melon! OCH frysta hallon och blåbär.

Dags för mig att pusta ut efter en lång dag. Först plugg hemma sen skola till halv 5. Hem och bytte om och gick på skivstång/kondition. Hem och iväg till Willys. Så visst är jag värd att lägga mig ner i soffan. (Dammsugaren står fortfarande kvar) Men jag inbilliar mig att jag har varit duktig idag i allafall!


Ge mig sommar!

NU vill jag har sommar! Jag vill åka båt, sola, bada, umgås med vänner, grilla och bara vara. (Just nu bortser jag från att jag ska jobba hela sommaren)


Te

Nu sitter jag och kopplar av efter träning. Det var så jäkla jobbigt idag. Jag är helt skakis i armarna. Jag sitter och smuttar på mitt apelsin roobios te. Kan verkligen rekommendera det.

Nej nu har jag inte tid att leka kull mer. Måste fortsätta att avnjuta min stora kopp med te.♥


Visste du att......

Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.


Oj skulle jag vilja säga.





Nu ska jag iväg och träna KiBox på Friskis&Svettis!

Blod, svett och tårar för dem andra som jag ska knocka!

Bullar/frukt?

Jag blev så hungrig av hjärt- och lungräddning men insåg när jag kom hem att all frukt var slut. Istället fick jag tar och värma mig några bullar. Det var i och för sig inte svårt att övertala mig själv att äta bullar fast jag måste ändå cykla och handla frukt. Jag och mina SS tjejer (Sanna och Sara) bakade bullar för ett tag sen och dem är typ dem godaste bullarna ever!!!



Men den stora frågan är om jag ändå inte föredra frukt framför bullar?

Plugg står på schemat

Om exakt en vecka sitter jag i tentasalen och skriver tenta om fysiologi och toxikologi. Så nu ska jag bege mig till Sara för att plugga och sedan till skolan och göra lite hjärt- och lungräddning. Sen kan ni ringa mig om ni får problem! 

Nu är det bäst jag knallar iväg eftersom Sara lånade min cykel igår kväll när hon skulle hem.


Städa

Jag måste verkligen dammsuga men det är bland det värsta jag vet. Igår kväll parkerade jag dammsugaren mitt i dörröppningen mellan köket och hallen för att jag inte skulle komma undan. Men idag kom jag på att jag kan hoppa över den. Så den står fortfarande där och jag hoppar över den varje gång jag går förbi.
Men imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Önska mig lycka till!

Twins

Vid lunchtid mötte jag upp Sara på stan. När vi knäpper upp jackorna märker vi att vi har likadana tröjor på oss. Vi visste inte ens att vi ägde likadana.
Det var måttligt pinsamt när vi satt på Waynes och åt lunch!

Efter en hård eftermiddag med en massa plugg ser vi ut såhär!


Vem tycker ni har snyggast tröja?


Kaffe

Nu är det dags för 11 kaffe. Min mor sa precis att hon skulle drick så jag blev så sugen. Mitt kaffe tog dock slut igår. Men det bästa är att förra veckan fick jag ett paket av min kära vän Sara. Nu kan jag fylla på min burk igen och koka mig kaffe.



Känner ni lukten är ni välkomna förbi. Det är ju lite pinsamt att det inte är Gevalia eftersom jag bor granne med fabriken:) Men gratis är gott, eller hur?

Våren är här!

Nu har jag precis varit ute på en morgonpromenad. Skulle passa på att lämna tillbaka filmen som jag och Sanna tittade på igår men ICA öpnnade inte förrän 11! Skandal skulle jag vilja säga. Så jag fick glatt hålla i filmen hela promenaden.
När jag nu satte mig vid köksbordet upptäcker jag att på trädet utanför har det slagit ut små små gröna blad! Det betyder att våren har kommit!

Nu ska vi se om jag till och med kan lägga upp en bild.
Blommor!

Nej jag har inte kommit på någon signatur än.

Tessetok

Jag vill vara som min vän Therese och också skriva blogg. Men jag har mycket att lära av henne. Tänkte i allafall göra ett försök så mina vänner i Småland hänger med i svängarna här uppe i Gävle!

Men innan jag har kommit igång kan ni alltid kolla in hennes blogg. http://tessse.webblogg.se/

De flesta som bloggar har alltid en bra slutkläm. Jag undra vad jag ska ha för någon. Jag tror jag ska köra med ingenting!


Välkommen till min nya blogg!