Höst i stan!



Jag och Natalie har kommit på att vi är ganska lika på många saker. Se här bara, båda har handlar på Stadium :P

Jympapass

Om jag skulle glömma bort vad jag skulle göra så hade jag det på armarna utifall att:) Det var dock lite svårt att skriva på höger arm:P


Hejhå


Nice va?:P Känns som man har strumpor på sig!



Det var allt för mig. Tack och hej!

Bus eller godis

Berättade för Natalie herromdagen att jag vill att det ska komma Halloweengubbar och påskkärringar till mig så jag kan ge dem godis så jag får känna mig vuxen. Men det kommer aldrig några hit och knacka på.

Nu knacka det minsann på och när jag kikar ut står där två utklädda småttingar som knappt når upp till handtaget. Men jag vågar inte öppna för vi har ju inget hemma nu. Vi trodde som sagt inte attdet skulle komma och besöka oss.

Och bus vill man ju verkligen inte behöva utstå! Så jag låtsades som att jag inte var hemma:)

Bättre dag idag

Ja men nu börjar jag i allafall se toppen så nu är jag glad igen!
Har redan idag skrivit klart en uppgift vilket betyder att jag är helt klar med Fysisk aktivitet kursen och har endast två arbeten kvar i den andra kursen.

Sen har jag även hunnit städa och givetvis målat naglarna. Dem blev jätte söta idag men fick inte bra bild och orkar inte ta med vanliga kameran så bild kanske kommer sen.

För övrigt kan jag ha världens bästa pappa. Han ringde i morse och så sa han att jag skulle gå till stan och köpa mig ett par nya inomhusskor och så betalar han. Fick så ont i fötterna igår när vi jympade så det slutade med att sista passet hoppade jag runt utan skor. Så en invenstering i ett par nya är nog väldigt klokt.

Så nu sitter jag och väntar på Natalie som ska bli klar med sitt plugg så vi kan gå ner på stan sen.

En ganska bra lördag hittills måste jag säga:)

Uppförsbacke

Är inne i en lååång lååång uppförsbacke nu. Ser inte ens vart toppen är.................................. Återkommer då.....

Baka

Jag är så sugen på att baka. Har varit det jättelänge men känner att jag aldrig har tid. Så nästa helg då ska jag minsann baka när jag är klar med dessa kurser!

Imorgon är det dags för Jympapasset. Jag och Sara har övat hela eftermiddagen. Tror dock min hjärna är fullproppad, det verkar inte gå in kunskap längre.

Men Sara säger att jag ska lära mig i sömnen så jag litar på henne:)

Wish me luck!

hormoner

Just nu frisätter min kropp mängder av stresshormoner..... Går på helvarv hela tiden.

Kaffe

Tredje morgonen med huvudvärk men idag har jag i allafall kommit ihåg att koka kaffe. Får se om det löser det hela...

Synd....

Det var ju synd att The Guardian började nu..... den måste man ju se:)


Trigger!

Snälla trigger, ge mig kraft att åka studsa runt i lägenheten en stund så jag lär mig mitt pass.

Stirra

Jag fick lära mig en gång att om man tittar tillräckligt mycket på en sak så kommer den till en till slut utan att man flyttar på sig. (Tricket är att tillslut blir någon så irriterade att man stirrar på saken så dem kommer med den). Min tanke är då om jag önskar tillräckligt mycket att mina arbeten ska skriva sig själva, kommer dem då att göra det?

Det är bara två och en redovisning.....Kom igen nu!

Jympa

På fredag ska jag och Sara hålla i ett jympa pass. Vi har satt i hop tolv låtar som vi ska skuttar omkring med och göra olika stegkombinationer och dylikt.
Så nu har jag övat, haft musik i öronen och studsat runt här i köket samtidigt som jag har lagat mat. Och jag måste säga att nu känns det som att det går framåt, blir aspepp av att höra våra låtar.

Måste säga att vi har haft en jättebra lärare i den här motionsledarutbildningen. Hon har berömt och varit väldigt duktig på att förklara. I fredags var sista lektionen vi hade och då fick vi alla en säl:) Vi skulle ha den som vår trigger och som minne, så gulligt:)



Småländskan

Haha sitter och skriver en text och försöker mig på ett ord. Jag skriver beröt och inser att det inte stämmer, för det första att det blir rödmarkerat och att det ser konstigt ut. Högerklickar för att se hur det stavas då? Jag får förslag som berott, berått, berömt och längst ner står det berört. Ja just det ja så var det det heter på svenska.

Jag som smålänningen trodde inte att det fanns flera R i berört. Det utalas ju liksom beröt.
Nåväl dags att fortsätta....

afrikan utbytt

Den ljuvliga afrikansk stämman är utbytt. Jag cyklade idag till skolan för att få lite lugn och ro. Det finns TUSEN bord lediga, jag satte vid ett och 5 minuter senare kommer en asiat och sätter sig vid bordet bakom mig. Det kommer ytterliggare två asisater inom kort och nu har dem grupparbete bakom mig! Så nu sitter det tre asiater och babblar på sitt språk 10 centimeter i från mig. VARFÖR VÄLJER DEM DET BORDET AV ALLA?!?!

Läsa

Någon som vill läsa den här fantastiskt lagom tjocka pedagogikboken åt mig? :)


I övrigt har jag  haft en riktigt bra Sara&Nina kväll. Älskar att göra ingenting med Sara!

Uppsala

Förra helgen var jag en sväng i Uppsala.
Var på födelsedagsfest och jag tyckte den här presenten passade ypperligt!

Bada eller inte bada

Den här veckan har jag badat tre gånger problemet har varit varje gång att jag inte haft nåt bubbelskum då det har tagit slut. Det är inte alls samma sak att bada utan skum. Det förstår halva grejen med att bada.

Så idag gick jag och köpte skum och då var jag ju också tvungen att bada:) Läste lite litteratur samtidigt. Tror faktiskt badkaret är det bästa pluggstället. Men tillslut gick det inte att koncentrera sig på grund av den härliga afrikanska musiken.



Mycket bättre med skum!!

Jaja

Om jag inte kan plugga kan jag ju alltid sysselsätta mig med min favoritsyssla, måla naglarna.

Såhär blev dem idag, mörkblå och vita:)

Kära granne....

Är du helt från vettet?!?!

Min kära granne spelar ofta på lördagar och söndagar på dagen hög musik. Alltså jag hör exakt vad dem sjunger.... om jag nu hade kunnat tyda det eftersom det bara är afrikanskmusik!!
Jag blir tokig, förökser dämpa det med att hög voylm på TV:n men hjälper inte. Nu satte  jag på lite musik som ingen annan skulle kunna höra men då HÖJER grannen så nu hör jag min egen musik blandat med afrikanska. Jordin Sparks och afrikanskmusik går INTE ihop!

Jag som försöker plugga också men jag får läsa samma mening 15 gånger för jag kan inte annat än att bara tänka på musiken.

Jag tror det går någon jävla ventilation precis vid deras högtalare upp till mitt vardagsrum....


Galet irriterande ! ! ! ! ! !

Pyssel

Jag håller på att pyssla lite såhär på lördagsmorgonen.

I ett helt år har jag letat efter en skylt till handdukarna där det står "gäst" Det finns ingenstans. Jag har hittat med krok, men det behöver jag ju inte. Nåja nu tog jag i allafall saken i egna händer och gjorde en egen. Men eftersom jag kommer behöva flytta snart så blev det inget avancerat men bättre än förut i allafall:)


IKEA

I helgen var jag och Sara i Valbo. Jag köpte skokartonger på IKEA. Det blev sjukt mycket bättre i min garderob ska jag säga. Förut var det överfullt med kartonger. Nu fick jag plats med flera skor i varje kartong därav också tog de mindre plats. Alla dem här kartongerna nedan kunde jag slänga.

Och kvar blev endast några få:)

Idas födelsedag!

Hurra hurra på Idas födelsedag! Idag fyller Ida år men vi var på födelsedagskalas i fredags. Blev bjudna på kakor, bullar, saft, kaffe och tårta. Jag i princip rullade där ifrån sen:)


Kanelbullensdag

När det var kanelbullens dag firade vi såklart den på Mocca.


Hampus firade ordentligt, chokladen ser ju inte dålig ut:)

Tessetoks födelsedag!

Idag är heller inte någon vanlig söndag. För det är Tessetoks födelsedag!
Nu är hon lika gammal som mig!



Boxning

Natalie hängde med mig på boxningen idag.

Såhär såg hon ut när vi kom hem....


nono

Jag varken hinner inte eller orkar blogga just nu.

Men slänger in en bild så ni vet att jag lever. Jag behöver glass idag:)

Mums


Köpte en ny sort knäckebröd igår och det smakade väldigt bra så tänkte att jag skulle rekommendera detta:)

Otroligt att dem kallar det nyhet när det står att det är från 1919.....

Ursäkt?

Var och handlade idag på förmiddagen och när jag kom hem kände jag mig helt död. La mig i soffan och somnade visst. Vaknade av att mor min ringde och väckte mig. Vilket var bra för jag skulle tvätta en timme senare. Så jag har hållit på att tvätta ikväll. Nu när jag vara nere och hämtade den sista tvätten hittade jag mina två favorit stickade koftor i tummlan. Jag har alltså tumlat min koftor!!
Är det en ursäkt att jag är sjukt, eller är jag bara allmänt korkad?!

Den här gången hade jag ändå tur, de hade inte krympt....

Nu ska jag fortsätta att ligga i soffan och kolla på tv för imorgon ska jag hjälpa Sara att flytta och då måste jag vara pigg.

Skulle egentligen pluggat i helgen men har verkligen inte orkat. Men och andra sidan kommer jag ändå inte kunna träna i veckan så då kan jag lika gärna sitta i skolan på kvällarna också:)